Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:17:08
deluxe
me mrziiiiiiiiiiiiiii
_____________________________ „ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:17:15
zlatcetomoe
mi se jade slatka od sarlota
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:17:43
kikicka
Ма каков папа ни папа ни бакрачи ме интересират
_____________________________ Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:18:02
Bilence2
Mi se spie
_____________________________ A baby makes love stronger, the days shorter, the nights longer, savings smaller and a home happier.
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:18:21
vezilka RR
ma ic ne vrtam nikoj veke!!!
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:18:28
niki
Tres
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:20:06
deluxe
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR ma ic ne vrtam nikoj veke!!! POTPIS
_____________________________ „ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:23:57
penelopa
треба да измислат побрз ИПЕД овој многу спор
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:24:59
Bethany
me cese glava, a kosa mi e isprana
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:25:58
Палешка РР
не спијам вечерва
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:26:14
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany me cese glava, a kosa mi e isprana може премногу шампон си ставила
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:26:53
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany me cese glava, a kosa mi e isprana може премногу шампон си ставила mozebi
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:29:25
penelopa
или регенераторот не ти се погодил ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany me cese glava, a kosa mi e isprana може премногу шампон си ставила mozebi
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:31:15
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa или регенераторот не ти се погодил ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany me cese glava, a kosa mi e isprana може премногу шампон си ставила mozebi Abe voski da nemam
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:32:37
Maca25
ми требаат дрва
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:33:34
bilbilce
mi se spie
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:34:52
Bethany
pocnav da gi klikam i drvcata na dnoto od strana, sto ne mozat da se klikat
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:35:58
hopeless
ми студи
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:36:42
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany pocnav da gi klikam i drvcata na dnoto od strana, sto ne mozat da se klikat Леле и јас
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:40:06
elenak
Ми се јаде ама нема да јадам ТОЧКА
_____________________________ You don''t have to be perfect to be a perfect parent.
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:41:01
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak Ми се јаде ама нема да јадам ТОЧКА да и јас така викам ама ми се смешка една ресана
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:43:03
Палешка РР
нема секс вечерва
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:43:03
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany pocnav da gi klikam i drvcata na dnoto od strana, sto ne mozat da se klikat исто
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:44:58
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР нема секс вечерва и маж ми вака си вика
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:49:36
penelopa
ете бидна и нова коалиција во парламентот се прашувам само што ќе се смени
Анкета
Дали вашите момчиња си ги допираат?пеперутка16 Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.