Vladymir во 08:25
на тема RE: Совети за зајакнување на имунитетот на вашето дете?
Автор:
Редакција Рингераја
Спанаќот секогаш подготвувајте го непосредно пред конзумирање, бидејќи еднаш термички обработениот спанаќ не смее повторно да се подгрева
Исчистете го спанаќот и измијте го. Кромидот ситно сечкан испржете го и во него ставете малку црвен пипер, посолете по вкус. Оваа смеса ставете ја во тавче, долејте мапку вода и ставете да се пече. Кога ќе биде напола печено, преку спанаќот скршете ги јајцата. Претходно направете вдлабнатина во спанаќот за да може јајцата да останат цели. Вратете го тавчето во рерна и печете го уште десетина минути.
Време на подготовка од: 30
Време на подготовка до: 40
Број на лица: 4
Kомплицираност: 2
1 кгр. спанаќ
1 главица кромид
4 јајца
црвен пипер
сол
забава Бремените
Автор: bobik
Благи грчеви за време на бременоста
Благите грчеви се честа појава во текот на бременоста и најчесто се по...
Ормарче за пресоблекување/превивање не бебето
Ормарчето за пресоблекување и превивање не е само парче мебел, туку фу...
Подгответе се за вистински мал брбливец
Од првото гугање до бескрајните прашања „зошто?“. Некои деца покажуваа...
Подуеноста е честа и нормална појава за време на бременоста особено во...
Мајчиното млеко е повеќе од храна
Мајчиното млеко не е обична храна. Тоа е жива, динамична течност која ...