Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Ако светот исчезне за 24 часа... 4.11.2009 10:16:37
Bogdancanka
Па јас би се потрудила да им ја искажам лубовта на сите мои најмили и би побарала прошка од сите што им имам згрешено ако го има тоа а сигурно има.Друго во моментот не ми пага на памет а можеби ќе ми дојде некоја луда идеја да направам нешто лудно некоја стара желба да остварам или да пробам нешто што сум сакала.......или сум посакувала.....или незнам.Али кога би било тоа сигурно би ми паднале напамет милијон идеи и тоа се луди
RE: Ако светот исчезне за 24 часа... 4.11.2009 11:40:32
Tanja K.
Neznam zosto no mnogu se plasam da pomislam na ovaa tema a kamoli da razmisluvam.Vednas me lazat mornici i sigurno bi mi puknalo srceto pred da iscezne svetot.Samo da mozam nekade da gi odnesam decata,pa sto bide neka bide so mene i mm.
Една од најдлабоките, но и најтешките вештини што може да ја поседува ...
Анкета
Забременување! Natasa981
Дали Вашата бременост беше планирана или се случи спонтано?
Да,планирав и калкулирав плодни денови со останати помагала за зачнување (40%) Незнам, не се оптеретував со калкулации,но секако сакав бебе (38%) Не, се случи сосем спонтано и неплански! (23%)
Број на сите гласови: 96
Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!