Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Дали ви се случило да... "Дигнете рачна" сред сехуален чин? Едноставно да престанете, или ви се оди во вц па стопирате за некој момент и потоа пак продолжувате?
А имам и две пријателки што го прават тоа од различни причини-едната дига рачна за да оди да мочка а другата престануваат бидејќи партнерот осеќа дека е време за ејакулација па за да ја одложат, односно за да трае пак и подолго сехот престануваат за неколку минути.
Е сега вториов случај иако е почуден пак е одлука на двајцата партнери но првиот случај каде што дамата оди да мочка на партнерот и не му е баш сеедно.И испаѓаат после сехуални проблеми.
Што мислат другите за ова?
Kolku ljudi tolku cudi. Ova so mockanjevo mi e nesvatlivo nikogas takva potreba ne sum imala sred sex. A vtorovo ni se slucuvalo da prestaneme so sekakvo dvizenje samo gusnati da se baknuvame i da prodolzime po nekoja minuta no toa ne go smetam za prekin bidejki ne sme se odvojuvale.
па пишува погоре дека некои мои другарки го применуваат тоа дигање рачна па ме интересира дали се само они во прашање или постојат и други хаха...што тоа го прават.
abe kakvo mockanje ja na joga koga sum i da mi se moca za veme na vezbanje mi se gubi a ne za vreme na sex..nema prekini a bashka toa mi e mn ghlupo cej da mocam mn bezveze barem mene ne mi se desilo ne mi ni doaga da mocam sred sex iako mi se mocalo pred:Da za ova vtoroto...e dobro de neka svrshi...pa moze da se produzi so dr rab a i nokta ili denot e pred nas ke pocneme pak za nekoja minutka
Хормоните го регулираат менструалниот циклус, овулацијата и создаваат ...
Анкета
Кофеин за време на бременост. пеперутка16
Дали е здраво да се пие многу кофеин за време на бременост, дали влијае на здравјето на бебето? Колку кафе мислите дека е „дозволено“ да се пие дневно за време на бременост?