Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Психотерапија - Прашања со МР. Ана Чучкова 17.11.2010 19:05:14
antonija
драга Тања,
одговорот од тебе до Хана е прекрасен.... ме разнежни и растажи едновремено. се надевам дека сите ние ќе бидеме сведоци на таква приказна за нашите деца со посебни потреби, за кои стравовите се нижат со секој нареден ден....
ти благодарам што го подели твоето искуство и што ни влеа надеж дека таква прекрасна приказна ќе ни се случи нам со нашите деца, дека ќе завршат училиште, ќе им играме на свадби и ќе ги нишаме нашите внуци.... колку тоа сега далечно ми звучи....
RE: Психотерапија - Прашања со МР. Ана Чучкова 17.11.2010 19:38:16
Viktori
Премногу ми е општо прашањето, ама ме интересира дали расеаноста е поизразена кај машките деца или?
Имам син и 2 ќерки и има неверојатна разлика помеѓу нив. Девојчињата се одговорни, уредни, а син ми е брзоплет, расеан.. Не претставува проблем за училиште си ги сработува домашните навреме, ама делува мноооогу расеано.
Гушкајте ги бебињата. пеперутка16
Дали вашите бебиња (6-12 месеци) сакаат да бидат гушкани? Моето дури и не слуша, само ме турка, се качува на мене, влече,... дури и не сака да биде носена, само гледа да избега. Ми е тоа навистина чудно.. Какви се вашите?