|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1] 2 3 4   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Да создадеме приказна
18.7.2010 1:40:05   
Twins
Ајде малку релаксација и нова занимацијаuser posted image
Да создадеме приказна .Секој пишува по 2-3 зборови ама нивната поврзаност да има смисла и да формираме приказна.
Еве прва ке почнам јас

Една летна ноќ........

сега наредниот продолжува со мислата
Непосредна врска до пораките: 1
   RE: Да создадеме приказна
18.7.2010 1:58:10   
Тања РР
Една летна ноќ додека градот полека потонуваше во тишина.......

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Twins)
Непосредна врска до пораките: 2
18.7.2010 10:01:58   
Martins mom
Една летна ноќ додека градот полека потонуваше во тишина, додека месечината светеше со некој чуден сјај...

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 3
18.7.2010 10:10:03   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Една летна ноќ додека градот полека потонуваше во тишина, додека месечината светеше со некој чуден сјај...
се појави пред мене ти со твоите очи плави ,

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 4
18.7.2010 14:22:16   
Idna mamica
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

се појави пред мене ти со твоите очи плави ,

Во кои видов нешто што личеше на љубов

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 5
18.7.2010 14:42:22   
Julie1
Една летна ноќ, додека градот полека потонуваше во тишина, додека месечината светеше со некој чуден сјај, се појави пред мене ти со твоите очи плави, во кои видов нешто што личеше на љубов. Замижав мислејќи дека е сон,

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Idna mamica)
Непосредна врска до пораките: 6
18.7.2010 15:01:30   
viksa
Една летна ноќ, додека градот полека потонуваше во тишина, додека месечината светеше со некој чуден сјај, се појави пред мене ти со твоите очи плави, во кои видов нешто што личеше на љубов. Замижав мислејќи дека е сон, но не е сон, ти сеуште си тука.

Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 7
18.7.2010 15:33:36   
Bogdancanka
Една летна ноќ, додека градот полека потонуваше во тишина, додека месечината светеше со некој чуден сјај, се појави пред мене ти со твоите очи плави, во кои видов нешто што личеше на љубов. Замижав мислејќи дека е сон, но не е сон, ти сеуште си тука. И затрепери тогаш срцето мое.Чудесен сјај ми сјаеше в очи,гореше лицето мое,како од возбуда,
но, дали само возбуда е тоа?

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот viksa)
Непосредна врска до пораките: 8
18.7.2010 18:54:59   
mama26
една летна нок,додека градот полека потонуваше во тишина,додека месечината светеше со некој чуден сјај,се појави пред мене ти со твоите очи плави ,во кои видовнешто што личеше на љубов.замижав мислејки дека е сон,но не е сон,ти сеуште си тука.и затрепери тогаш срцето мое.чудесен сјај ми сјаеше в очи,гореше лицето мое,како од возбуда,но,дали само возбуда е тоа?како можев да помислам на вакво нешто ?секако дека е возбуда се осетив целосна,осетив мир спокој,што веке нема да те чекам,што веке си дошол затоа што ме сакаш.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 9
18.7.2010 22:46:26   
Maca25
Една летна нок, додека градот полека потонуваше во тишина, додека месечината светеше со некој чуден сјај, се појави пред мене ти со твоите очи плави , во кои видовнешто што личеше на љубов. Замижав мислејки дека е сон, но не е сон,ти сеуште си тука. И затрепери тогаш срцето мое. Чудесен сјај ми сјаеше в очи, гореше лицето мое, како од возбуда, но, дали само возбуда е тоа? Како можев да помислам на вакво нешто? Секако дека е возбуда се осетив целосна, осетив мир спокој, што веке нема да те чекам, што веке си дошол затоа што ме сакаш. Нетрпеливо чекам да ме допреш, да го почувствувам твојот бакнеж на моето рамо, повторно да се осетам сакано. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 10
19.7.2010 0:21:36   
nadica
Една летна нок, додека градот полека потонуваше во тишина, додека месечината светеше со некој чуден сјај, се појави пред мене ти со твоите очи плави , во кои видов нешто што личеше на љубов. Замижав мислејки дека е сон, но не е сон,ти сеуште си тука. И затрепери тогаш срцето мое. Чудесен сјај ми сјаеше в очи, гореше лицето мое, како од возбуда, но, дали само возбуда е тоа? Како можев да помислам на вакво нешто? Секако дека е возбуда се осетив целосна, осетив мир спокој, што веке нема да те чекам, што веке си дошол затоа што ме сакаш. Нетрпеливо чекам да ме допреш, да го почувствувам твојот бакнеж на моето рамо, повторно да се осетам сакано. Сакано  и посакувано како во мојот сон, но овој пат на јаве во реалноста и сегашноста.

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 11
19.7.2010 0:39:09   
Bitolcanka
Една летна ноќ, додека градот полека потонуваше во тишина, додека месечината светеше со некој чуден сјај, се појави пред мене ти со твоите очи плави, во кои видов нешто што личеше на љубов. Замижав мислејки дека е сон, но не е сон, ти сеуште си тука. И затрепери тогаш срцето мое. Чудесен сјај ми сјаеше в очи, гореше лицето мое, како од возбуда, но, дали само возбуда е тоа? Како можев да помислам на вакво нешто? Секако дека е возбуда се осетив целосна, осетив мир, спокој, што веке нема да те чекам, што веке си дошол затоа што ме сакаш. Нетрпеливо чекам да ме допреш, да го почувствувам твојот бакнеж на моето рамо, повторно да се осетам сакано. Сакано и посакувано како во мојот сон, но овој пат на јаве во реалноста и сегашноста... Застана до мене, ми го опфати лицето, нежно, со дланките и ме помилува. Ја чувствував топлината на твоите раце и сфатив дека не сонувам. Срцето ми затрепери од радост и почна силно да чука... Бев среќна, о, навистина среќна!

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 19.7.2010 0:58:13 >

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 12
19.7.2010 10:34:27   
Martins mom
Една летна ноќ, додека градот полека потонуваше во тишина, додека месечината светеше со некој чуден сјај, се појави пред мене ти со твоите очи плави, во кои видов нешто што личеше на љубов. Замижав мислејки дека е сон, но не е сон, ти сеуште си тука. И затрепери тогаш срцето мое. Чудесен сјај ми сјаеше в очи, гореше лицето мое, како од возбуда, но, дали само возбуда е тоа? Како можев да помислам на вакво нешто? Секако дека е возбуда се осетив целосна, осетив мир, спокој, што веке нема да те чекам, што веке си дошол затоа што ме сакаш. Нетрпеливо чекам да ме допреш, да го почувствувам твојот бакнеж на моето рамо, повторно да се осетам сакано. Сакано и посакувано како во мојот сон, но овој пат на јаве во реалноста и сегашноста... Застана до мене, ми го опфати лицето, нежно, со дланките и ме помилува. Ја чувствував топлината на твоите раце и сфатив дека не сонувам. Срцето ми затрепери од радост и почна силно да чука... Бев среќна, о, навистина среќна!
Ах, колку би сакала овој момент да трае засекогаш...
Денот се будеше со првите сончеви зраци а со тоа љубовта добиваше нова димензија.

< Поракaта ја уредил jovanka -- 19.7.2010 22:43:00 >

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 13
19.7.2010 11:20:49   
Idna mamica
Колку само сме креативни  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 14
19.7.2010 22:43:32   
jovanka
Денот се будеше со првите сончеви зраци а со тоа љубовта добиваше нова димензија.Чувствата се испреплетуваа.

< Поракaта ја уредил jovanka -- 19.7.2010 22:44:41 >

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 15
19.7.2010 23:56:26   
Anushka
Денот се будеше со првите сончеви зраци а со тоа љубовта добиваше нова димензија.Чувствата се испреплетуваа.
Токму кога се завртев кон тебе, празнина ја исполни мојата прегратка. Само мал бел лист со порака лежеше на перницата која сеуште мирисаше на нашите тела полни со нескротлив копнеж...

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 16
20.7.2010 0:02:48   
nadica

Токму кога се завртев кон тебе, празнина ја исполни мојата прегратка. Само мал бел лист со порака лежеше на перницата која сеуште мирисаше на нашите тела полни со нескротлив копнеж...
Пред да прочитам што пишува помислив „Како можеше да ме остави?“,  но како што читав така треперев од љубов и болка, чувства кои преовладуваа тој миг во мене.

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 17
20.7.2010 0:14:10   
Bitolcanka
Пред да прочитам што пишува помислив „Како можеше да ме остави?“, но како што читав така треперев од љубов и болка, чувства кои преовладуваа тој миг во мене. Срцето силно ми лупаше, ме обзеде страв од можната содржина на пораката, од можниот крај ... Помислив на најлошото - разделба ...

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 18
20.7.2010 12:12:25   
Twins
Срцки сте се инзамачиле цело да го препишувате , нема потреба , додаваш само 2-3 збора , а оној кој ска да ја прочита приказната ке треба да ги прочита сите постови

..... но не , сепак беше само...........

< Поракaта ја уредил Twins -- 20.7.2010 12:13:18 >

Непосредна врска до пораките: 19
20.7.2010 12:24:37   
Bitolcanka
сепак беше само моја претпоставка ... Го зедов писменцето в рака и почнав да го читам ...

Непосредна врска до пораките: 20
20.7.2010 12:48:14   
vezilka RR
..Добро утро најмила. Јас морав да заминам, ама ти оставам писмо за да..

Непосредна врска до пораките: 21
20.7.2010 12:51:55   
jovanka
Секој збор ми влеваше чувство на љубов која ке трае...но читајки ги последните два реда срцето пополека започна борба со чувствата,телото како да ми испракаше знаци...

Непосредна врска до пораките: 22
20.7.2010 16:28:28   
Anushka
... на слабост. Сомнеж се впи во моите мисли. Ако така заминува, веројатно има и некој друг, поважен во неговиот живот.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 23
20.7.2010 23:50:27   
Twins
....Продолжив да го читам писмото, а во него пишуваше..............

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 24
20.7.2010 23:59:20   
jovanka
Se nadevam deka ke me izvestis dokolku vo utrobata ja nosis krunata na nasata ljubov.Vo sledniot period ke bidam na ovaa adresa i ke ziveam za denot...

Непосредна врска до пораките: 25
Страница:   [1] 2 3 4   Следна страница >   >>
Страница: [1] 2 3 4   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали вашите момчиња си ги допираат?
пеперутка16

Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.