|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Martinas cooking: Пржени лепчиња полнети со еурокрем

Автор:
Редакција Рингераја

Рецепт на денот со @martinascooking



Подготовка

Од парчиња бриош лепче(или по избор) исечете ги коричките од 4 страни. Секое лепче нежно исукајте го со сукало или овален предмет. Премачкајте го со еурокрем или џем и завиткајте го. Потопете го во изматено јајце и пржете го на сосем малку масло на загреана тава. Јас ги правев во грил тава. Испржете ги убаво од сите страни и наросете им шек?ер во прав, а послужете ги со овошје по избор.

Време на подготовка од: 30
Време на подготовка до: 40
Kомплицираност: 3

Состав

Парчиња леб
Еурокрем/џем
јајце



Анкета

Носот.
пеперутка16

Како го чистите носот на малите деца?