|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Приказна за нас...
6.11.2009 1:43:05   
Еца
Ова видео го направи една моја драга пријателка од Хрватска која има двајца прекрасни синови, но сега сака и трето... Се бори многу години и се надевам дека ќе го добие она што одамна требаше да биде дел од нејзиниот живот, исто како и сите останати кои легнуваат со истиот сон и се будат со истата мисла: бебе. Знам дека тука имаме многу кои се борат за ова затоа им посакувам што побрзо да се запишат во нашиот список на user posted image

Погледнете го видеото и пуштете позитивна енергија за сите нив user posted image user posted image user posted image За секоја жена која носи ваква болка длабоко во себеuser posted image user posted image user posted image Што побрзо сите да здогледате user posted image и да ја почувствувате среќата.

КЛИКНИ ТУКА

< Поракaта ја уредил Еца -- 6.11.2009 2:04:14 >

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Непосредна врска до пораките: 1
   RE: Приказна за нас...
6.11.2009 1:54:19   
nadica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

од липање ќе ја разбудам надица

сета позитивна енергија и среќа им ја препуштам и нареден пат да здогледаат user posted image или user posted image па да ја осетат среќата по третпат user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 2
6.11.2009 8:45:13   
Палешка РР
Им посакувам што побрзо остварување на желбата user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 3
6.11.2009 8:58:35   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image што поскоро да си го видите и третото сонце...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 4
6.11.2009 9:03:21   
profesorica
Најискрено ви посакувам што побрзо да си го видите своето user posted image , ви пуштам позитивна енергија и user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 5
6.11.2009 9:11:45   
Bogdancanka
Најискрено им посакувам да им се оствари сонот и им ја прајкам цела моја позитивна енергијаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 6
6.11.2009 9:27:48   
big_mama817
што побрзо да им се исполни желбата user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Децата се најголемо богаство :)

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 7
6.11.2009 10:29:59   
mother 29
ја читам понекогаш тикица 69 и ми е еден од милите визуелни ликови...ете мила ..и  ти посакувам конечно да успееш и да ти се наполни срцето!
и на вас мили мои рр,кои сте во истата ситуација ви го посакувам истото!

гушки до сите и ве сакам!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил mother 29 -- 6.11.2009 10:30:34 >

(Одговор на членот big_mama817)
Непосредна врска до пораките: 8
6.11.2009 11:34:50   
elle
Незнам дали бог има интернет но верувам дека ги познава нашите срца и ги знае нашите желби,еве ајде да упатиме една заедничка молитва за сите рингерајки кои посакуваат user posted image .
Боже благослови ја со плод утробата на нашите рингерајки, и нека биде твојата волја, АМИН.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 9
6.11.2009 11:40:48   
mother 29
АМИН!

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 10
6.11.2009 12:02:46   
Anushka
Ецо, ракажи и` ја на Тихана мојата приказна. Два големи сина. Докторот тврди шанса нема за трето. Два царски, па конизација, па тумор на матка, па заболена тироидеа која ми ги однесе хормоните во бестрага.
После три години... еве ја мојата Мила. Јас 40.
Само надеж. Само позитивни мисли. Многу неоптоварен секс.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 11
6.11.2009 12:06:14   
mami
Анушка мојаuser posted image user posted image user posted image user posted image дружи не почесто

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 12
6.11.2009 12:17:43   
Bogdancanka
Колку ибаво кажано за сите ни што посакувамеuser posted image Баш ме иполнувате кога ве читам,браво мамички вие сте полни со позитивна енергија и позитивни желби за сите нас еве за сите васuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image и многу ве сакам вие сте една од најголемите подршки што некој човек може да ја има.

< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 6.11.2009 12:19:00 >

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 13
6.11.2009 12:21:09   
mother 29
на секоја што си сака и го посакувам е башшшшшшшш ОВА!user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил mother 29 -- 6.11.2009 12:22:31 >

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 14
7.11.2009 1:03:39   
Еца
user posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 15
7.11.2009 22:01:22   
cika
Bravo za site mamicki koi ni pustaat pozitivna energija na site nas koi mnogu posakuvameuser posted image ,ve sakam site i  ve pozdravuvam so vas mi e mnogu polesno i ne sum negativna kako so bev pred da ve citam vas user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 16
8.11.2009 16:11:57   
denicka
malku se najdov vo videoto i ubavo si se isplakav. posebno na posledniot del user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: elle
Боже благослови ја со плод утробата на нашите рингерајки, и нека биде твојата волја, АМИН.
user posted image user posted image user posted image user posted image

AMIN!

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 17
11.11.2009 11:44:32   
biljana16
Ova video e isto kako da ja opisuva nasata prikazna. Nie okolu 6 godini po celo vreme se nadevavme i na krajot na sekoj mesec pak nisto. Otkako go vidov testot pozitiven user posted image  nemozev da  poveruvam. Mislev deka e eden son od koj se plasev deka vo eden moment ke se razbudam. No sega za sega se e vo red. Zatoa dragi rr ne gubete nadez. Samo pozitivna energija i da znaete gosopod ponekogas zakasnuva no nikogas ne zaborava da ni gi ispolni nasite zelbi. Samo napred.

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 18
2.12.2009 21:14:04   
Еца
Сите вие кои имате приказна за вас, поделете ја со нас. Немојте да се откажувате, погледнете го видеото и продолжете со борбата. Таа и покрај сите неуспешни обиди не се откажува. Има моменти кога и доаѓа да каже доста е! Но сепак некоја чудна сила не и дозволува да го направи тоа, како да и вели некој глас, продолжи, среќата е токму позади наредниот агол.

(Одговор на членот biljana16)
Непосредна врска до пораките: 19
Страница:   [1]
Страница: [1]
Оди на:

Анкета

Дали вашите момчиња си ги допираат?
пеперутка16

Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.