Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Дали родивте во ден или во ноќ? 26.1.2012 11:08:47
Felly RR
Хехе... и јас исто. Отидов со ден, ама ме стемни дури се породив. Шала на страна, брзо се породив, не дека видов мака. Во 13 заминав на болица, а во 18:15 се продив.
RE: Дали родивте во ден или во ноќ? 26.1.2012 11:57:13
blond
Од 10.00 до 19.10 мака мачев со болки, ќе полудев, ме чекаа да се породам природно, за на крај да се искомплицираат работите и за 2 мин ме спремаа за царски. Во 19.30 на свет дошол Ј.
RE: Дали родивте во ден или во ноќ? 7.2.2012 23:44:28
SkCura77
Ме породија со царски рез во 2 часот наутро, во ден сабота. Кога се освестив, видов дека беше топла јулска ноќ, влажна, облачна, врнежлива. Се понадевав дека на син ми животот ќе му биде бериќетен.
RE: Дали родивте во ден или во ноќ? 21.2.2012 14:37:26
elenak
Јована се роди во понеделник, 26.12.11 во 22.55 со царски рез. Најмногу жалам заради тоа што не дозволивме самата да си го избере датумот на раѓање, ама доаѓаа празници и мораше така
RE: Дали родивте во ден или во ноќ? 8.3.2012 18:09:38
Natasa981
Na 18.10.2011 vo 12,00 na pladne , skoro deset_ dena pred termin, dojde na svet mojata sreka..Se porodiv so carski, krivo mi e sto ona nemozese sama da si go odbere datumot na raganje; se iskompliciraa rabotite i morase taka da bidne.
< Поракaта ја уредил Natasa981 -- 8.3.2012 18:10:32 >
Дали вашите момчиња си ги допираат пенисите? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.