Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Дали родивте во ден или во ноќ? 26.7.2011 8:58:35
Maca25
сабајлето на 09.02.2009 отидов на закажан царски, некаде пред 8 часот, а после 2,5 часа ја видов мојата најголема среќичка за прв пат. Ја родив во 42 недела
RE: Дали родивте во ден или во ноќ? 18.8.2011 2:53:00
jagodica
za prvoto posto bese poroduvanje so provokacija vo 9 sabajle ojdov na bolnica vo 17 i 15 se porodiv a za vtoroto vecerta vo 11 me fatija bolkite i sum zaspala vo 4 i 30 stanav pa aj svekrva mi da ja razbudam pa mazot mi vo 6 sabajle trgnavme za na bolnica a Mihaela se rodi vo 6 i 30 i pa doktorkata na mm mu vika za 10tina minuti ti ke bese babicata v kola ke ti se porodese
RE: Дали родивте во ден или во ноќ? 18.11.2011 14:20:15
vanessa30
Jas se porodiv na 11 oktomvri 2011 vo 7.10 nautro. I mojot po povod praznikot koga izleguvase od stomaceto na mama, zaedno so glavceto go izvadi i raceto za na doktorite da im go cestita praznikot
RE: Дали родивте во ден или во ноќ? 23.11.2011 8:17:24
blue_blue
во сред бел сончев августовски ден Надвор беше 40 степени, а во операциона сала мене ми се чинеше како - 40. Првото девојче излезе во 12:29, а второто во 12:31, на пладне. Кога ме прашуваат колку се разлика им велам 2 минути. ми викаат „е како може?“ Е, така ти прават голем рез на стомакот и матката, го вадат едното дете низ дупката, и низ истата дупка и другото - тоа се вика царски рез
Летните горештини можат да бидат непријатни за секого, но во бременост...
Анкета
Дали вашите момчиња си ги допираат? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.