Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
илина мене првото дете ми е родено во октомври и давав пливит до 18 месеци после летото не давав со намера да почна пак во есен ама педијатарот ми рече не треба е сега малава ке ми прави година во мај и мислам летото да не давам па од есен да ги продолжам до наредната пролет колку е правилно не знам кого и да прашам сите различно ми кажуваат
Ilina87 i moeto e 18m, znaci rodeno avgust, i zatoa e bez prekin.No mi rekoa sekako do letomaj-juni da koristime posle ke vidime
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Фала многу. Искрено нема со кој да се конслутирам. Одамна го немаме однесено на ЗДРАВО, ја одлагаме ММР вакцината, а и матичната моментално не ни присутна во државата и нема кој да прашам. Се испаничив да не ги користиме предолго.
Мислам дека и во текот на тие две години ,педијатарот е најдобро да провери и препорача.Но зависи и кога е родено.Мене М ми е во август па еве ни рекоа до летоска 2 год да продолиме,но некаде мај-јуни е се консултирам пак за да го проверат.Дупчето е скоро затворено
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Кога земаме лекови, често мислиме дека само дозата и времето се важни....
Анкета
Гушкајте ги бебињата. пеперутка16
Дали вашите бебиња (6-12 месеци) сакаат да бидат гушкани? Моето дури и не слуша, само ме турка, се качува на мене, влече,... дури и не сака да биде носена, само гледа да избега. Ми е тоа навистина чудно.. Какви се вашите?