Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Вашето моментално расположение низ песна 12.2.2011 19:10:44
annie
falaaaaaaaaaaaa
RE: Вашето моментално расположение низ песна 16.2.2011 22:18:45
mila mama
Over the rainbow
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
(Одговор на членот annie )
RE: Вашето моментално расположение низ песна 16.2.2011 22:28:38
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama Over the rainbow мммм убаво музиче
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Вашето моментално расположение низ песна 16.2.2011 22:32:16
Natuska85
Сонце не ме грее Оваа песна ни е хит деновиве со мм дека новиот стан ни е на северо-запад и демек нема да не грее баш сонце,прва асоцијација ми беше кога излеговме на тераса
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
(Одговор на членот annie )
RE: Вашето моментално расположение низ песна 16.2.2011 23:59:07
nadica
ПОТСЕТУВАЊЕ на младите години го најдов случајно додека надица бараше нејзини хитови
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Вашето моментално расположение низ песна 17.2.2011 0:07:28
Maca25
Надица, прееска на Нина и пуштав музика од наше време и оваа песна ја преслушавме 3-4 пати. Нина за прв пат го слушна зборот Вџашен и после цело време го повторуваше
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Вашето моментално расположение низ песна 17.2.2011 0:25:10
Џесика
Леле колку ја сакав песнава... аууу ме вративте во детството, „сини очи има Јана...“
_____________________________ Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
RE: Вашето моментално расположение низ песна 17.2.2011 12:54:39
strelec 8
imas edna dozdot vrne kap ,kap,kap,satce slapa ,slap,slap,slap.koga ke gozemam maliot od gradinka toa ke bide po ulicata.ke nema vir vo koj nema da slapne
RE: Вашето моментално расположение низ песна 17.2.2011 13:07:47
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama Over the rainbow lelee pagam u nesves koga ja slusam ovaa pesna ja ima i na filmot 50 first dates koj mozam da go gledam milion pati
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 17.2.2011 13:29:36
mama26
nemoze nam niko nista
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 18.2.2011 10:37:30
Maca25
Aleksandra Kovac - TI
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Вашето моментално расположение низ песна 18.2.2011 11:48:11
mamamoni
bon jovi
_____________________________ Daughters are another version of yourself, but only better !
RE: Вашето моментално расположение низ песна 18.2.2011 19:44:36
mila mama
Wonderful tonight
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 19.2.2011 10:27:31
mamamoni
Bon Jovi - Born To Be My Baby
_____________________________ Daughters are another version of yourself, but only better !
RE: Вашето моментално расположение низ песна 19.2.2011 10:41:51
mama26
oliver dragojevic
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.2.2011 15:46:09
mila mama
Simply the Best!
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.2.2011 15:48:47
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 oliver dragojevic Аххх мојата најомилена песна
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.2.2011 1:35:52
mila mama
Still loving youuu
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.2.2011 10:52:31
Pepelaska *
habibi
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.2.2011 11:20:33
mamamoni
Bon Jovi - What Do You Got
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.2.2011 11:34:19
Lidina
..meni je osmijeh, lajtmotiv
RE: Вашето моментално расположение низ песна 27.2.2011 1:41:52
mila mama
Ibro Dirka
RE: Вашето моментално расположение низ песна 1.3.2011 17:31:02
mamamoni
Tonight Reamonn ова го слушаме моментало, уживајте
Анкета
Циста.пеперутка16 Дали имавте голема/големи цисти на јајниците за време на бременоста и што се случи со нив?