Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Каде е поубаво-во врска или во брак? 8.9.2010 11:34:47
Idna mamica
Може многу рингерајки ке ме направат луда,но мене во бракот ми е многу поубаво отколку во врска.Доколку сопругот бил тоа што е во врска,не глумел,е тогаш бракот е задоволство и уживање.Единствено што ме измачува е одењето по доктори - стерилитетот а другото ми е супер,фала му на Господа за ништо не сум страдна,стамбемото прашање ни е решено,единствено што ни фали е за да ја комплетираме нашата среќа.
RE: Каде е поубаво-во врска или во брак? 14.9.2010 9:52:23
vesna1
I jas mislam deka vo vrska e poubavo, mama i tato ti mislat sve, nie samo izlezi si, prosetaj se. Koga ke se omazis pocnuvaat problemite, stanbeno prasanje, pari za smetki i ziveenje, deca i nivni bolesti i cuvanje. So MM se odalecivme otkako se rodija decata, ednostavno nemas vreme za sebe,sex imame mnogu retko i nabrzina zosto pogolemata kerka moze da stane, bebeto da zaplace...
RE: Каде е поубаво-во врска или во брак? 15.9.2010 1:46:18
maripoza
...секогаш е полесно и поубаво кога ,,тато носи мама меси а јас лап лап,,и без обврски си шеткаме т.е. во врска... но и во бракот е интересно и убаво ако се има солидно разбирање меѓу партнерите, а посебно откога ќе дојде на свет и секој ден ти е исполнет со него..и во бракот се шета слободно без некому да приложуваш објаснување..според мене тоа е ланец, синџир на животот мора да ја поминеш едната етапа за да влезеш во втората и двете си имаат свои убавини е само што сега овде ние сме тие што теба да носиме и месиме..
Дали вашите момчиња си ги допираат пенисите? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.