Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Како ве викаат вашите деца? 12.3.2013 23:13:02
vezilka RR
Sekogas me vika mama. Porano koga zazbore me vikase mami, ama togas site zborovi mu zavrsuvaa na i..mami, tati, babi, dedi. He he posle si pocna ubavo da si gi kazuva zborovite.
RE: Како ве викаат вашите деца? 12.3.2013 23:39:51
Maria
Најчесто мамо,а некогаш и мамичке,а исто и мм, тато или татичко. Инаку и двајцата како мали еден период не викаа по име,и нас и сите други по ред баби дедовци,тетки...но, кратко траеше бидејки и јас и мм сме против тоа.Колку и смешно да звучи,сепак мислам дека е погрешно и треба да се спречи на време,бидејки има еден таков случај,сега децата се веќе големи и сите ги викаат по име(мајка,татко,баба дедо...).Мислам...страшно!
RE: Како ве викаат вашите деца? 27.5.2013 18:39:24
sandriana RR
Т најчесто ми се обраќа со "мамо", неретко и со "мамуше", а кога збеснува, знае и по име да ме викне. А татко и е друга приказна- за него има мал милион варијанти: "тато" "татуфче" "тате" "Нено Нешо, Немоша (од Небојша)".
RE: Како ве викаат вашите деца? 27.5.2013 19:36:33
princessa
mojata N me vika redovno mama ili mami a nekogas i maman i togas mi e mnogu smesna . Najsmesna mi e koga e luta na tatko i i togas mu vika po ime, opasna e na 25meseci
МА МА НО-МАМИЧКЕ МАМАнајубаво ми е кога ќе рече - МАМАНО Иве сака гооо (многу) и сал се бацува лелее сал ме бакнува, се гали, ептен, и така се вади кога прави тоа што не треба.
< Поракaта ја уредил sandriana RR -- 28.5.2013 10:13:30 >
Летните горештини можат да бидат непријатни за секого, но во бременост...
Анкета
Дали вашите момчиња си ги допираат? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.