Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Како ве викаат вашите деца? 16.4.2010 12:14:28
Rossana
ooooo se izvinuvam mislev kako se vikaat Samo sto stanav pred pola cas, pa ne mozam dobro da gledam
Sara uste ne zboruva, no se nadevam deka mama ke me ika, oti nekako mi e bezveze kako na primer kerkata na edni bratucedovci, ne vika mama i tato, tuku Tale i Aco ... Sega koj kako no...
RE: Како ве викаат вашите деца? 16.4.2010 12:18:05
topce
мама ме вика, меѓутоа имаше период кога ме викаше Маце бидејќи слуша како другите ме викаат. мм го вика татееееееее, ама знае и онце да му рече бидејќи јас го викам сонце, и тогаш се смее на цел глас.
RE: Како ве викаат вашите деца? 16.4.2010 12:45:28
matushka
Profesorica, gledam deka Mateja e samo eden mesec postar od Damjan. Me vika mama a mm tata, a drugo nosto posebno ne zbori, osven tao, daj, na, baba, i ajde. Gledam dka mnogu deca na 2 gidisna vozdrast zborat na veliko, ama gledam da ne panicam zatoa sto se me razbira koga mu zboram, a vikaat deka cim razbira nema problem.
RE: Како ве викаат вашите деца? 16.4.2010 12:49:00
ikipp
ИЗВОРНА ПОРАКА: matushka
Profesorica, gledam deka Mateja e samo eden mesec postar od Damjan. Me vika mama a mm tata, a drugo nosto posebno ne zbori, osven tao, daj, na, baba, i ajde. Gledam dka mnogu deca na 2 gidisna vozdrast zborat na veliko, ama gledam da ne panicam zatoa sto se me razbira koga mu zboram, a vikaat deka cim razbira nema problem.
RE: Како ве викаат вашите деца? 16.4.2010 12:51:59
caci20
Nie se konsultiravme so logoped. Petar na 28mi polni dve godini i ni rece deka denes decinjata prozboruvaat i na 4 godini, deka ne e strasno amo deka treba da se raboti, povtoruva
RE: Како ве викаат вашите деца? 16.4.2010 13:25:55
profesorica
ИЗВОРНА ПОРАКА: matushka
Дамјан не збори ништо посебно- мислам се пушти повеќе месецов (имам пишувано во темата првиот збор, ама пак не кажува толку како друи дечиња на негова возраст.Јас ич не се замарам со тоа.кога прозбори тогаш
RE: Како ве викаат вашите деца? 18.9.2010 13:48:52
Maca25
Нина пред некој ден почна мене да ме вика МАЦО, а татко и НЕНО!! многу ми е смешна! Знае бабите како и се викаат и дедо и, брат ми и снаа ми ги вика по име, и на поблиските роднини им ги знае имињата. Ама ги кажува по нејзино
RE: Како ве викаат вашите деца? 18.9.2010 15:42:11
mama26
probal na ime da me vika,ne deka neprobal ama sum mu rekla deka nesum mu drugarka i deka ni jas mojata majka ne ja vikam po ime,tuku mamo. inaku ne me vikal i vika mamo pretezno e nagaleno so MAME I TATE.
RE: Како ве викаат вашите деца? 18.9.2010 16:33:13
amelbebe
dodeka bese pomal dado,bate,mamo,tato,a sega i nas i komsiite i rodninite po ime ne vika,a ako se oseti deka e vinoven za nesto ne vika mamo i tato sverka mamina
RE: Како ве викаат вашите деца? 29.12.2011 14:30:08
AnnaMolly RR
Филип моментално сите ги вика по име. Сега тоа му е хит. Мене уште ме вика Нина, а татко му почна Деки да го вика, порано Дејан убаво си го викаше. Ако не ме викне по име, ми вика „мами“ или „мама“. Сега му е хит да не вика „мамитка“ „татитко“ „тетитка“...
RE: Како ве викаат вашите деца? 29.12.2011 14:33:58
arh_diz
Mene me vika mama ili bejbi .Ednas na igraliste pocna da place i nevika mamo vika bejbi i edna zena mislese deka go cuvam pa me prasuva dali imam vreme i nejzinoto da go cuvam Tatko mu go vika ili tate ili na ime Bodi
RE: Како ве викаат вашите деца? 29.12.2011 14:48:38
dostickage
nikako ne ne vika zasto nisto ne zbori
mislam zbori neso ama na negov jazik. a togas koga nekako me vika, me vika dada. tatko mu gome a mama samo koga e ili top raspolozen ili koga go potkaruvam da ne prefakja kaj so ne mu e rabota.
Летните горештини можат да бидат непријатни за секого, но во бременост...
Анкета
Дали вашите момчиња си ги допираат пенисите? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.