Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:17:08
deluxe
me mrziiiiiiiiiiiiiii
_____________________________ „ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:17:15
zlatcetomoe
mi se jade slatka od sarlota
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:17:43
kikicka
Ма каков папа ни папа ни бакрачи ме интересират
_____________________________ Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:18:02
Bilence2
Mi se spie
_____________________________ A baby makes love stronger, the days shorter, the nights longer, savings smaller and a home happier.
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:18:21
vezilka RR
ma ic ne vrtam nikoj veke!!!
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:18:28
niki
Tres
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:20:06
deluxe
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR ma ic ne vrtam nikoj veke!!! POTPIS
_____________________________ „ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:23:57
penelopa
треба да измислат побрз ИПЕД овој многу спор
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:24:59
Bethany
me cese glava, a kosa mi e isprana
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:25:58
Палешка РР
не спијам вечерва
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:26:14
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany me cese glava, a kosa mi e isprana може премногу шампон си ставила
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:26:53
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany me cese glava, a kosa mi e isprana може премногу шампон си ставила mozebi
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:29:25
penelopa
или регенераторот не ти се погодил ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany me cese glava, a kosa mi e isprana може премногу шампон си ставила mozebi
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:31:15
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa или регенераторот не ти се погодил ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany me cese glava, a kosa mi e isprana може премногу шампон си ставила mozebi Abe voski da nemam
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:32:37
Maca25
ми требаат дрва
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:33:34
bilbilce
mi se spie
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:34:52
Bethany
pocnav da gi klikam i drvcata na dnoto od strana, sto ne mozat da se klikat
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:35:58
hopeless
ми студи
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:36:42
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany pocnav da gi klikam i drvcata na dnoto od strana, sto ne mozat da se klikat Леле и јас
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:40:06
elenak
Ми се јаде ама нема да јадам ТОЧКА
_____________________________ You don''t have to be perfect to be a perfect parent.
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:41:01
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak Ми се јаде ама нема да јадам ТОЧКА да и јас така викам ама ми се смешка една ресана
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:43:03
Палешка РР
нема секс вечерва
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:43:03
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany pocnav da gi klikam i drvcata na dnoto od strana, sto ne mozat da se klikat исто
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:44:58
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР нема секс вечерва и маж ми вака си вика
RE: Тресни прво што ти пага напамет 13.3.2013 23:49:36
penelopa
ете бидна и нова коалиција во парламентот се прашувам само што ќе се смени
Анкета
Дали вашите момчиња си ги допираат?пеперутка16 Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.