Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
jas go koristam za dvete deca zastitniot na bübchen 50, a go imam i toj so 30+ i sum super zadovolna. Koga nema mnogu sonce i ne e epten zesko toj so pomal zastiten faktor go stavam.
Јас секогаш го користам и за лице и за тело. Искрено, никогаш и не видов заштитен крем специјално за лице за бебе, ниту некогаш слушнав да некој користи или препорачува истото
Годинава сакам да пробаме со Бекутан 50-ка фактор. Читав многу пофални зборови ама некако како да имам некои предрасуди, дека се што е наше не чини, па стално го отфрлам како опција. Ама штом мајките одобруваат ќе го пробаме.
И јас едвај чекам да одам за мкд и да си ја купам целата колекција од Бекутан. Луѓе верувајте, незаменлива е. Сум пробала разно разни скапи и на хип и на бубхен,нивеа, веледа итн ама бекутан е еден и единствен. Едвај чекам и јас да го пробам ова средство за сончање(покрај останатите што ги користам, овами остана ).
Ние го користиме Бекутан со 30 фактор, и е 150 мл, ова со 50 фактор мислам дека беше помало. За 15 дена може и да не ти стигне, зависи и колку ќе се мачкате. Јас обавезно ја мачкам по 5-6 пати во денот и речиси потрошено ни е за 10 дена. Сега оваа година намалив со мачкањето, барем малку боја да фати, инаку се бела ко сиренце останува, исто ко да не била на одмор.
елена не е мало зашто е густо и потешκо се ρазмачκува таκа да ќе ти стигне, јас сеκое лето κупувам по едно и доволно е, а го κоρистам и κога излегуваме ги мачκам или аκо одиме на базен, значи освен одмоρот
На К му се јави егзема на обравчињата, не е во некој голем степен, го мачкам со пантексол, ама матичната ми кажа дека тој не е за на сонце, кога излегуваме да го мачкаме со еуцерин. Има ли од него посебно за лице, или лосионот да си го купам што е за цело тело? 25ка фактор планирам.
sega brzo citav informcija deka proizvodite za soncanje na bekutan sodrzat paraben nie sme nemale maka,samo lani gi imame koristeni (na 2ipol god) a za deca do 1 god najcesto koristele i preporacuvaat eucerin. e sega najdobro i najzdravo bilo koristenjeto na maslo na prirodna baza ama za dete mislam deka slaba zastita imaat tie
Felly нас педијатарот ни препорача да го купиме Еуцерин 25 зашто имал физички не хемиски филтер за сонце што е подобро за бебешка кожа. Ние имаме скоро 4 месеци ама мачкаме зашто Ј е многу бел. Секако не го изложуваме намерно на сонце ама при шетање го гаќа од време на време сакал нејќел. Еуцеринот е тој нема за лице цело телце вклучително и лицето се мачка со тој.
Мајки, која заштитна крема би ми ја препорачале за дете од скоро 3 години? Минатите лета ја користевме кремата од chicco, но некако мала ми е и лани не ни стигна. Се мислам за нивеа со 50 фактор
Мајки, која заштитна крема би ми ја препорачале за дете од скоро 3 години? Минатите лета ја користевме кремата од chicco, но некако мала ми е и лани не ни стигна. Се мислам за нивеа со 50 фактор
malku pogore se kiskutirase na kremi za deca.bekutanot sodrzel parabeni i mnogu deca imale reakcii,nie licno isto kako mommy_angels sme zadovolni od bekutan,jas bi kupila edna krema za celo semejstvo. i nie ja koristime
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.