
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.

Автор:
Pepelaska *
Pepelaska### Ви препорачува
Јајцата и шеќерот се матат во подлабок сад додека шеќерот не се растопи. Се додаваат млекото, маслото, брашното, кесичките со ванилин шеќер и пецивото. Продолжуваме да матиме со миксер додека состојките не се изедначат. Од смесата црпиме со лажиче и ставаме на загреан, малку со масло подмачкан тостер, поклопуваме со горниот дел од тостерот и оставаме да се печат 1 – 2 минути.
Време на подготовка од: 50
Време на подготовка до: 80
Kомплицираност: 3
5 јајца
400 грама шеќер
300 грама млеко
300 грама масло за јадење
800 грама брашно
1 пециво
2 кесички ванилин шеќер
забава Бремените
Автор: bobik
Животот е поквалитетен со вистинските луѓе
Секој нов ден ни носи шанса да избереме да избереме не само што ќе на...
Ултразвук на колкови кај бебиња
Ултразвукот на колкови е една од најважните превентивни проверки во пр...
Кој е најдобриот начин за капење на новороденчето?
Капењето на новороденчето е еден од најнежните и најважни ритуали во п...
Кожата како огледало на здравјето
Кожата е најголемиот орган во телото, но таа не е само „надворешна обв...
Колаген - тајниот сојузник на кожата, косата и телото
Колагенот е еден од најважните протеини во телото, но често останува „...