Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Слики од нашите дечиња 2.6.2010 23:29:59
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica еве неколку нови слики и од нас Angelce malo... kolku samo mirno i nezno si spie, dusicka ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica Ahhhh slatkaaa ke ja izedaaaam na ovaa slika mi e posebno slatka, i na site drugi, no ovaa e... mmm ИЗВОРНА ПОРАКА: acka Srce malo Kolku e obavo nasmeanka, a ubavo e i oblecena
RE: Слики од нашите дечиња 6.6.2010 15:19:55
Maca25
јас и нина денес на Баскерфест
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 6.6.2010 15:20:40 >
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Слики од нашите дечиња 6.6.2010 22:11:14
Snowhite RR
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Слики од нашите дечиња 6.6.2010 22:34:44
Палешка РР
Леле кооолку пораснал од последното видување, буцко мал!
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Слики од нашите дечиња 6.6.2010 22:58:53
betpet
Eve sme nie, na denesnata krstenka,
_____________________________ Нашето сонце од 7 Јуни е Теодора(Божји дар)
RE: Слики од нашите дечиња 6.6.2010 23:00:52
Julie1
Леле голема девојка станала Теодора, кукла најубава... Бакни ја и гушни ја еднаш од РР!
_____________________________ And this is my beautiful life ...
RE: Слики од нашите дечиња 6.6.2010 23:05:53
Rossana
Lepotica mala, kolku samo e moderna na poslednata slika, kuklicka, princezicka, angelce, dusicka, mmmm slatka. Uste ednac cestito imence i sreken rodenden Teodorce. Te guskame jas i Sara
RE: Слики од нашите дечиња 6.6.2010 23:10:26
Bitolcanka
Колку пораснала и Теа и синчето на Snowhite - душички мили. Нина е цела на мама Маца - срцка убава... Си растат децата, ние старееме за сите дечиња
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Слики од нашите дечиња 7.6.2010 1:54:17
Тања РР
Сите слатки, слатки, преслатки. Тедора секогаш солзи радосници ми измамува . Еве ја и мојата принцезичка со сонцето на тета Кирил. А еве ја Јана свежо бањана
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Слики од нашите дечиња 7.6.2010 12:46:17
Rossana
Jana kuklicka ubava, kolku samo se sakaat so Kiril, srcinja. Tanja, Jana na sekoja slika e se pogolema, ubavica, mnogu slatka usticka ima
RE: Слики од нашите дечиња 7.6.2010 14:16:49
big_mama817
eve go moeyto zlato :)
_____________________________ Децата се најголемо богаство :)
RE: Слики од нашите дечиња 7.6.2010 14:23:56
Rossana
Lepotance
RE: Слики од нашите дечиња 7.6.2010 16:42:28
betpet
oooooooo, masala Jana se ocovecila, izbistila ocinja, bravo samo taka da si napreduvate,sigurno i doboro se harite hahahaha
_____________________________ Нашето сонце од 7 Јуни е Теодора(Божји дар)
RE: Слики од нашите дечиња 7.6.2010 18:03:11
elle
кога бевме во Штип на гости кај моите
_____________________________ Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА
RE: Слики од нашите дечиња 7.6.2010 18:11:32
Rossana
Lelee nasmevka si vidiii, dusa mala slatka, sonce
RE: Слики од нашите дечиња 7.6.2010 18:35:33
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Леле кооолку пораснал од последното видување, буцко мал! Да, пораснат е, ајде па ќе ве бараме кога ќе одиме кај пајчината, да се подружиме некој ден
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Слики од нашите дечиња 7.6.2010 18:36:24
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: elle кога бевме во Штип на гости кај моите Сигурно многу и се бендисало на гости кај баба и дедо, чим е вака насмеана, смешка мала
RE: Слики од нашите дечиња 7.6.2010 19:43:55
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite Lele kolku porasnalaa pu pu. Uste bev pocetnik na ringeraja koga navivavme za inatceto na Snowhite ck ck ck kolku brgu minuva vremeto. Backi i guski do Mihail Zosto ne ja vidov slikava? ck ck ck
< Поракaта ја уредил Rossana -- 7.6.2010 19:44:36 >
RE: Слики од нашите дечиња 7.6.2010 23:59:27
Snowhite RR
Ех брзо растат, како вчера да беше кога навиваме за инаетов мамин
RE: Слики од нашите дечиња 8.6.2010 12:20:01
Rossana
'
RE: Слики од нашите дечиња 8.6.2010 12:33:35
elle
user posted image
_____________________________ Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА
RE: Слики од нашите дечиња 8.6.2010 12:43:15
brineta88
Сонце мало Што убава насмевка си ужива во прекраснот ден Преслатки се сите дечиња до сите нив
_____________________________ Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
RE: Слики од нашите дечиња 8.6.2010 12:48:49
elle
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana ' мала госпоѓица
RE: Слики од нашите дечиња 8.6.2010 15:13:36
nadica
rossana твојата тука ми личи на маж ти инаку сите се вистински ангелчиња
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Слики од нашите дечиња 8.6.2010 15:22:14
Snowhite RR
Сара мене ми личи на мама дефинитивно, сите се преслатки мали ангелчина
Анкета
Кога вашето дете престана да користи шише?пеперутка16 Моето мало има 2 години и користи шише, во дилема сум како и кога да почнам да ја одвикнувам, помош