|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Освежувачи за воздух
21.10.2012 17:54:08   
eli07

ИЗВОРНА ПОРАКА: iguance32

Ne znam koja cena e zasto nie go zemavme pred nekolku godini....a dormeoto ne ja pokacuvase vlaznosta ni do nego ako go stavevme meracot....taka da zavrsi vo skladiste

A Chicoviot dali e dobar ?? Cenata e 2.300 na popust.Ne znam dali ima po prodavnicive 2 vo 1 i procistuvac i navlaznuvac na vozduh?? Ako ima nekoja mamicka nesto takvo molam da podeli mislenje :) Fala

(Одговор на членот iguance32)
Непосредна врска до пораките: 51
23.12.2012 15:00:47   
zzaa
jas pred 1nedela go kupiv osvezuvacot za vozduh na chicco 3000 den.e i sum mnogu zadovolna,nema sega suvo grlo i zatnato nose inaku se gusevme po cela nok se greme so termo pecka i ne se disese,mislev na dormeo no procitav komentari i poveketo od vas ne bea zadovolni i si go zemoav ovoj isti e kako na slikatauser posted image

< Поракaта ја уредил zzaa -- 23.12.2012 15:01:35 >

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

(Одговор на членот Ana26)
Непосредна врска до пораките: 52
25.1.2013 0:03:59   
kikicka
Дормето е ѓубре невидено!! Пластиката каде што всушност е ламбата се стопи, друго не се чисти делот кај вентилаторот па така цел бигор и прашина е таму а кога дува се лета незнам дали прочистува или загадува. Бев задоволна само првиот месец од користење. Инаку незнам оја му е намената ама сите навлажнувачи испуштаат пареа а Дормеото само дува ладно како вентилатор.
Денес си купив на Chicco тој хуби како плава коцка и за 5 мин се осети во собата дека воздухот е влажен, баш и мм забележа што до сега не се случилоuser posted image .

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот iguance32)
Непосредна врска до пораките: 53
25.1.2013 0:33:20   
mamicka_26
Незнам колку знаете ама не се препорачува никако навлажнувач кој испушта пареа во соба кај што е детето. Ова го слушнав од еден доктор од Козле кој што рече тоа е исто како детето да си го пуштила во магла. И ние имавме таков кој што испушта пареа и прекинавме да го употребуваме.Сега го употребувм само дормеото и јас лично сум презадоволна од него.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 54
25.1.2013 9:02:44   
kikicka
Навлажнувач со топла пареа не се препорачува за дете а инаку ладна е океј.Мамичка де кажи што е тоа толку што ти си задоволна од Дормеото???

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот mamicka_26)
Непосредна врска до пораките: 55
25.1.2013 9:44:51   
Malecka23
i jas sum zadovolna od dormeoto celo vreme e ukluceno posto se greeme na parno da drva duva kao laden vozduh ako moze taka da go narecam e sea normalno sto se trosi poveke voda ai gledam deka na M veke ne i e konstantno zatnato noseto e sea dali e od toa ili od dr ne znam,A inaku i nas ni fati sol zs jas pametna staviv morska sol vo sadot ama mm cel go otvori-mnogu lesno se otvara go iscistivme i super e

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 56
Страница:   <<   < Претходна страница  1 2 [3]
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3]
Оди на:

Анкета

трето дете?
детенце

Лесно ли се одлучивте за трето детенце?

Да (75%)

Не (25%)

Број на сите гласови: 8

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!