Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Слики од нашите дечиња 2.1.2011 22:29:55
AnnaMolly RR
Голема женска! Што убаво си се санка на снегот!!!
_____________________________ Live and let live
RE: Слики од нашите дечиња 2.1.2011 22:57:39
lukas
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Слики од нашите дечиња 2.1.2011 23:15:19
Natuska85
Срценцето Лукас,ти пишав и на фб на оваа слика,многу ми е дишиче
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
(Одговор на членот lukas )
RE: Слики од нашите дечиња 2.1.2011 23:18:26
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly Сликава ја добивме како подарок за Нова Година од тетка ми, ја сликала некоја нејзина пријателка уметник од Прилеп. Многу е убаво изезена сликата,браво за сликарот.А голема е како за во рамка на зид или помала?Како и да е сигурно ќе во го краси домот
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Слики од нашите дечиња 2.1.2011 23:18:40
lukas
znam vidov natuska fala...pozzzz
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Слики од нашите дечиња 2.1.2011 23:32:51
AnnaMolly RR
Голема е колку за на ѕид. Треба да ја однесеме да ја урамиме во убава рамка.
RE: Слики од нашите дечиња 2.1.2011 23:34:44
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas Лајк!
RE: Слики од нашите дечиња 3.1.2011 1:12:34
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas мики маус мал!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Слики од нашите дечиња 3.1.2011 9:32:22
lukas
RE: Слики од нашите дечиња 3.1.2011 18:47:29
gvenda
videte sto saka da cita mojata na 8 meseci po stapkite na tato
< Поракaта ја уредил nadica -- 3.1.2011 19:00:24 >
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 11:48:00
denicka
_____________________________ Bless and you will be blessed!
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 13:55:25
gvenda
ИЗВОРНА ПОРАКА: gvenda videte sto saka da cita mojata na 8 meseci po stapkite na tato fala ti Nadica sto mi sredi so slikava jas neznam da gi stavam
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 14:04:49
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: gvenda videte sto saka da cita mojata na 8 meseci po stapkite na tato тешка книга одбрала
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 14:09:17
Pepelaska *
еве го мојот Дедо Мразко
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 16:21:45
Martins mom
Срциња мали...милички
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 16:33:31
Martins mom
Морам да ви ги покажам овие фаци
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 16:41:01
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Морам да ви ги покажам овие фаци Многу е слатко, цело е на тебе
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 16:43:54
Martins mom
Личи на мене многу ретко го слушам тоа...ама мило ми е што го слушам Сите викат ист ко татко му бил?!?!
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 18:12:15
*miki mami*
Martins mom bas e kukle tvoevo since i kakvi faci praj da go izedes
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 19:38:54
Snowhite RR
Леле Мартинче е срценце право, да го изручкаш
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 22:03:01
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Личи на мене многу ретко го слушам тоа...ама мило ми е што го слушам Сите викат ист ко татко му бил?!?! martins mom ta moeto ta moeto isti se na tatkovcite na nas vo karakterite ke bidat, mozebi:)
RE: Слики од нашите дечиња 8.1.2011 17:33:05
Snowhite RR
Еве го Михаил со дедо мраз
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Слики од нашите дечиња 10.1.2011 20:09:53
annie
RE: Слики од нашите дечиња 10.1.2011 21:10:41
annie
ИЗВОРНА ПОРАКА: annie Simona & Leon & Bella Bella na 2 nedeli!!!!
(Одговор на членот annie )
RE: Слики од нашите дечиња 10.1.2011 23:01:20
Maca25
Колку убави имиња имаат сите 3, посебно тоа малото кукличе!
(Одговор на членот annie )
Анкета
Марија срцуш Дали ви се допаѓа името Марија ? Го обожавам тоа име. (
24% )
Даааа... (
28% )
Па да. (
24% )
Па не ми се допаѓа многу. (
13% )
Па нее. (
10% )
Го мразам тоа име. (
2% )
Број на сите гласови: 123 Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш
своја анкета !