Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.12.2010 18:52:54
Olivia
Cestitki za novata doma Paleska,neka bide vecna toplinata mirot i srekata vo tvojot nov dom..
_____________________________ "Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.12.2010 18:54:09
Beatris
Eve od mene edno svezo cedeno sokce
_____________________________ Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.12.2010 19:01:31
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Денес јас честам, се вселив во ново живеалиште честитки
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.12.2010 19:06:41
Bogdancanka
честитки за новиот дом Палешка
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 6.12.2010 10:20:02
mama26
paleska pa kade si pofalise...pogolem li e stanot? si kupi li i mebel nov ili od tamu si go zema istiot?kujnata pogolema li e? ajde falise...kaza i te snema prijatelke
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 6.12.2010 13:39:34
Палешка РР
Па јас не сум Рокфелерица мама толку наеднаш се да купам ..а и да се подновам нема толку да се фалам
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 6.12.2010 21:36:18
Natuska85
Ајде од мене по едно сокче,кој какво сака нека повели
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.12.2010 10:49:38
Julie1
Добив внука од прва братучетка, се вика Екатерина. Пресреќна сум, повелете благо:
< Поракaта ја уредил Julie -- 8.12.2010 10:50:27 >
_____________________________ And this is my beautiful life ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.12.2010 10:54:53
Beatris
Cestitki! Neka e ziva i zdrava Ekaterina
_____________________________ Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.12.2010 11:00:26
Палешка РР
Жива, здрава и весела да е Екатерина! Честитки до родителите и тетката
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.12.2010 11:06:45
Julie1
Фала ви, навистина е прекрасно чувството кога мало човече доаѓа на свет. Ах одвај чекам да ја видам принцезичка на тета.
_____________________________ And this is my beautiful life ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 8:37:31
arh_diz
Neka mu. e sreken rodendenot Viktori da e ziv i zdrav.
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 9:06:01
Палешка РР
Среќен роденден на Бобо виктори, жив и здрав да е!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 9:45:31
Felly RR
Лелеее, овде имало многу за честење Среќен нека му е роденденот на Бобо! Да е здрава и жива Екатерина! И со здравје да си седите во новиот дом Палешка!
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 10:32:54
Natuska85
Виктори дај една мастика за мене посабајлечки па шо сака нека биде . СРЕЌЕН РОДЕНДЕН НА БОБО, ДА ИМА НАЈУБАВО ДЕТСТВО!!
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 10:46:22
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 Виктори дај една мастика за мене посабајлечки па шо сака нека биде . Nemoj Natuske izdrzu muski Ke go opijanis bebceto Eve ti edno ovosno koktelce
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 11:11:49
AnnaMolly RR
Леле јас ама доцнам со честитање! Ајде по ред. Честитки за новиот дом на Палешка! Да си живеете среќно и безгрижно во него. Честитки за внуката, Јуле. Нека е здрава и жива и многу ми се допаѓа името! Честитки за роденденот на Бобо, нека е жив и здрав уште 108 години!
_____________________________ Live and let live
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 11:17:43
Natuska85
Анамоли па кај си ти...ајде го чекаме текстот во дневникот на рр
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 12:22:51
Twins
Sreken rodenden BOBO(viktory),da e zdrav i ziv i gooooolem da rasti
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 12:27:07
Bogdancanka
Виктори нека му е среќен роденденот на Бобо да е жив и здрав
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 21:12:54
Snowhite RR
Среќен роденден Бобо да е здрава и жива внуката Јулие
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 21:50:11
Viktori
Vi blagodaram najmnogu na site!!!
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 22:33:30
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 Анамоли па кај си ти...ајде го чекаме текстот во дневникот на рр Цел ден се занимавав со Филип. Цела сила ми ја исцеди. Па сега заспа и викам малку на рр, па да си легнам. Ти како си?
_____________________________ Live and let live
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 22:35:46
Beatris
AnnaMolly go cekame dnevnikot Jas vrti suci samo proveruvam da ne ima nesto novo
Анкета
Секс.пеперутка16 После сексот со сопругот, ти?