Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Masko i site taka mi vikaat aaaa Stefan ama i pomegu ima praznici a za Stefan gi ima mnogu oklou mene sto krstile.Da ti kazam nema bas bas nekoe ime sto dosega mi e zalepeno za srce, epten sme vo dilema......aj uste malku pa ke objavam anketa
Masko i site taka mi vikaat aaaa Stefan ama i pomegu ima praznici a za Stefan gi ima mnogu oklou mene sto krstile.Da ti kazam nema bas bas nekoe ime sto dosega mi e zalepeno za srce, epten sme vo dilema......aj uste malku pa ke objavam anketa
Zdravo trudnici, nesonicata me maci neznam ni jas kako izdrzuvam nenaspana so denovi se nadevam deka i toa ke mine. Terminot na poroduvanje mi e 24 1 2012 godina. Ne razmisluvam za imeto na mojot bebus no i toa ke bide. Samiot den imeto go nosi. Neznam moze ke se rodi na praznik, a vo Januari ima mnogu praznici. Ginekologot mi predviduva deka moze edna nedela porano ili pokasno da se porodam, no kako termin go zema toj datim.
Zdravo. Moze i mene da me dodete na spisokot? Terminot mi e od 11.02.12 - 06.03.12 ( znaci 06.03.12 neli?) So lesno na site RR na koi sto im se blizi terminot.
mojot termin e do 18.01.2012 ama spored doktorkaata moze da bide i celi dve nedeli podocna. se nadevam deka nema da ceka do posledniot den sakam sto poskoro da go gusnam moeto vtoro
Патувањето е возбудливо се посетуваат нови места, побуваме нови вкусов...
Анкета
Гушкајте ги бебињата. пеперутка16
Дали вашите бебиња (6-12 месеци) сакаат да бидат гушкани? Моето дури и не слуша, само ме турка, се качува на мене, влече,... дури и не сака да биде носена, само гледа да избега. Ми е тоа навистина чудно.. Какви се вашите?