Melanija RR
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: MMM27 Сега сум 8ма недела, вчера имав премиера на повраќање Во првата бременост ми се лошеше на сабајле, а сега ми се лоши после работа, од замор, одвај стигам до дома. Инаку, во споредба со претходната бременост во која се породив на сред лето и се тркалав, уште од сега ми се познава стомакот, а до декември не можам да замислам колкава ќе бидам. Дај боже само се да е во ред. Некако си мислев дека ќе можам да објавам бременост после 12та недела, ама веќе ме прашуваат да не има нешто Ако има некоја со втора, трета бременост, нека ме утеши, дали е можно уште сега да ми се познава? ИЗВОРНА ПОРАКА: jasna_sr zdravo jas sum 7-ma nedela i mi se poznava stomakceto inaku mi e vtora bremenost, na rabota koleskite mi vikaat deka mi se poznava, so prvata bremenost mi ostana stomakce pa zatoa sega uste tolku rano izgleda kako da imam stomakce pozzz
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
(Одговор на членот tnade)
|