Melanija RR
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Нивеа Меланија јас имам прашања за тебе 1.На колку години се омажи? 2.Доколку би имала шанса каде би се преселила да живееш? 3.Затоа што сега си ,живо и здраво да е, која ти е потајната желба машко или женско? 4.Што ти смета кај луѓето? 5.Дали некогаш си била изневерена од некој близок член од фамилијата? ај доста се 1.Се омажи на цели 29 години 2.Од прва било каде на топло ама ете секогаш во уста ми е Австралија 3.Цел живот мислам како предчуство дека ќе родам машко ,и некако цел живо сум со мажи повеќе е затоа сеа ме фаќа инат и викам море женско сакам 4.Прости луѓе,простаклук на тон во Скопје 5.Баш изневерена мислам дека не ,у уствари да да сеуште повредена од многу близок роднина, секој има свои гледања на нештата но ова мии е за цел живот ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR Ајде Меланија Омилена храна? Најлудо нешто кое си го направила за љубов? Дали размислуваш за име на бебенцето? Одмор од соништата? Ај доста ти е од мене -Омилена храна ми е се што е позачинето,со печурки,со сосови,не мора баш се со месо... -Лудо нешто за љубов ......хм незнам веројатно и баш нешто за паметење и немало -Првите веријанти за името одамна одпаднаа,сега последниве 6 месеци се Михаил а за женско Михаела или Калина.Јас сакав Меланија ама некако ми спласна тоа ми беше уште пред 6 години ,специфично ама гледам стана доста модерно -Одмор Малдиви,Доминикана,Сејшели ..и сите слични фантазии
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
(Одговор на членот Нивеа)
|