Bitolcanka
|
Женски дајте 1 да се соземам, ме фати главата нешто ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe eeeeee sto ubava tema : bitolcanke,ako ima nekoe nedorazbiranje okolu svadbata sto ke napravis ke sredis ili ke odlozis? Ќе се обидам да средам на мирен начин, со разговор. Ќе гледам за било што главниот - последниот збор да го имаме јас и мојот иден сопруг Ако тоа во даден момент не е можно, ќе ги разгледам сите можности и ќе ја изберам најповолната, т.е. онаа којашто е со најмали недостатоци. kade na meden mesec? Не знам пријателке. Еднаш дечко ми спомна наместо свадба да сме оделе на шетање во Египет, но свадбата е неодминлива - 1 сончев ден се разбира или облачен (имам слушнато - ако врни на денот на свадбата младенците ќе имаат многу среќа во бракот па се сеќавам пред 7-8 години, кога бевме средношколки, татко и на 1 моја другарка велеше: Кога ќе видите дека врни одма венчавајте се Значи, на меден месец би оделе во Египет, секако зависно од финансиите и тогашните идни услови. ako mu smrdat nozete ,sto ke prevzemes? malku da se nasalime,ne mi se ljuti Ќе му речам да си ги измие или ќе одам малку подалеку од него - во другата соба - на нет на РР