Корисници на оваа тема: никој
Страница: [1]
Корисник
RE: На која позната(celebrity) личност ве пот... 22.6.2015 7:46:23
deluxe
Според некоја моја замисла на Камерон Дијаз
_____________________________ „ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
RE: На која позната(celebrity) личност ве пот... 22.6.2015 11:21:20
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Angel Видов дека нема ваква тема,а ако има слободно избришете ја.Насловот кажува се. уште синоќа кога ја отворив темава, првата слика која ми падна на памет за Snow Angel беше Камерон ДИјаз. ЗНачи сосема исто мислење имаме. A ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe знам дека нема врска ни со тен ни со коса, ама ме потсетува на
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 22.6.2015 11:37:52 >
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: На која позната(celebrity) личност ве пот... 22.6.2015 11:22:53
deluxe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Angel Видов дека нема ваква тема,а ако има слободно избришете ја.Насловот кажува се. уште синоќа кога ја отворив темава, првата слика која ми падна на памет за Snow Angel беше Камерон ДИјаз. ЗНачи сосема исто мислење имаме. Телепатија Фели ти се вика ова Ајде Сноуенџел пиши дали сме погодиле
< Поракaта ја уредил deluxe -- 22.6.2015 11:24:15 >
_____________________________ „ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
RE: На која позната(celebrity) личност ве пот... 22.6.2015 13:15:59
deluxe
Леле Фели зарем....Јас црна не сум била ни во претходниот живот Ама ете,можеби има нешто тука,што те асоцира на мене
RE: На која позната(celebrity) личност ве пот... 22.6.2015 13:29:49
Felly RR
Хехехее, да, знам, и јас затоа пишав, дека немаш многу врска со неа, ама не знам може карактерно во серијава што ја гледам ме потсетува на тебе.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: На која позната(celebrity) личност ве пот... 22.6.2015 13:44:31
Defne90 RR
Мене Фели ме потсетува на Rachel Boston.Oдма на неа ми отидоа мислите кога видов дека Фели е последна.
_____________________________ Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!
RE: На која позната(celebrity) личност ве пот... 22.6.2015 16:37:55
Snow Angel
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Angel Видов дека нема ваква тема,а ако има слободно избришете ја.Насловот кажува се. уште синоќа кога ја отворив темава, првата слика која ми падна на памет за Snow Angel беше Камерон ДИјаз. ЗНачи сосема исто мислење имаме. A ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe знам дека нема врска ни со тен ни со коса, ама ме потсетува на Како погодивте! Секоја чест. Defne90
< Поракaта ја уредил Snow Angel -- 22.6.2015 16:39:51 >
Страница: [1]
Анкета
najubavo masko ime milijana Stefan, Filip, Johan,Jovan,Anton, Aleksej, Danail,Petar, Teo, Leon (
73% )
(
27% )
Број на сите гласови: 37 Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш
своја анкета !