Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Дали родивте во ден или во ноќ? 27.10.2010 0:42:33
lina 25
jas da vi kazuvam za mojot poragaj otidov na CTG i doktorkata mi vika pocnati se kontrakciite ama ne sum gi osekala,i vika aj da te pregedam me sedna na boks koga mi pikna raka ne sakam da se setam na toj moment i togas prokrvavev t.e pocnalo raganjeto mi vika aj ostani dezurna sum nokeska ke te porodam so provokacija,jas za ziva glava ne sakav da slusnam me kaci vo predporodilna sala na toa CTG tamu edni dve vristat sto da vi raspravam a jas placam li placam a nisto ne me boli mi rekoa za den dva ke sum se porodela,si dojdov doma i koga utredenta mi pocnaa bolkite ama na pola saat bea si sedev doma i tek utredenta me fatia posilno i otidov vo bolnca so bratucetka mi pod raka koja temu raboti i me gleda doktorot mi vika 1 cm si otvorena aj odi doma odmori si toa bese okolu 11 saat do 21 si sedev doma i togas epten se zacestija otidov mi dadoa provokacija i vo 02 40 se porodiv konecno se iznervirav nemozam da se prisetuvam kako bese samo nekogas ako se resam na vtoro samo carski
RE: Дали родивте во ден или во ноќ? 13.12.2010 15:06:28
mamicka_26
Отидов во болница околу 18 божем на ЦТГ ама сум почнала да се отварам и ме задржаа и околу 20 ми пукна водењакот и со провокации се породив следниот ден во 15:15
RE: Дали родивте во ден или во ноќ? 13.12.2010 21:42:02
sandravlae
otidov na ctg okolu 12 na redoven pregled nemav bolki a i go nadnosev 3 dena pa doktorot mi vika aj dezuren sum do vecer da te porodam i mi dade provokacija ama ne se otvarav i mu vikam aj seci me da ne se macime i taka carski me porodi vo 21:30 sabota
RE: Дали родивте во ден или во ноќ? 13.2.2011 22:00:17
Pepe
Vodenjakot mi pukna vo 16.00 na 20.05,bolkite mi pocnaa okolu 21 vecerta,...Se porodiv na 21.05.2010 vo 08.20 nautro...Iako vrnese,se porodiv vo najubaviot den petok...
Летните горештини можат да бидат непријатни за секого, но во бременост...
Анкета
Дали вашите момчиња си ги допираат? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.