Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.11.2010 10:31:13
AnnaMolly RR
Нека е вечна славата, Мартинс мам!
_____________________________ Live and let live
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.11.2010 11:05:21
Julie1
Вечна слава Мартинс мом, ние славиме именден на дедо ми, но утре ни доаѓаат гости, па утре ќе частам јас во барот
_____________________________ And this is my beautiful life ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.11.2010 11:19:45
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly Нека е вечна славата, Мартинс мам! потпис
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.11.2010 11:20:15
Snowhite RR
Пред 2 години на овој ден се венчавме и правевме свадба, денеска како резултат на тој брак освен нас двајца имаме и едно мало ангелче кое ни го прави животот поубав, кое му дава смисол на нашето постоење. По тој повод би сакала да ве почестам(виртуелно се разбира, кога веќе не можам реално) Им посакувам на сите да го пронајдат својот вечен сопатник со кого ќе имаат по едно или по неколку ангелчина, а тие што го нашле да бидат среќни еден покрај друг и се разбира еден куп дечина Повелете:
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.11.2010 11:47:26
nadica
да ви се множат годишнините мила а како добра пријателка од тиквешијата еве повели вино и ракија
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.11.2010 11:55:11
Палешка РР
Среќна годишнина Snowhite
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.11.2010 12:24:33
prettygirl
srekna godisnina
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.11.2010 12:34:43
Felly RR
Среќна годишнина
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.11.2010 13:28:33
danced
честитки, да ви се множат годините исполнети со здравје и љубов
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.11.2010 13:34:00
Snowhite RR
Фала ти Надица за виното и ракијата, мм најмногу си обожава вино ем ракија Фала ви на сите за честитките
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Кафе бар "Happy Hour" 15.11.2010 16:20:29
Snowhite RR
Еве за забчето од Михаил А кога ќе направи кравајче свеки, ќе го сликам и ќе честам пак
RE: Кафе бар "Happy Hour" 15.11.2010 16:23:02
Snowhite RR
А еве за првиот ден на работа
RE: Кафе бар "Happy Hour" 15.11.2010 21:31:07
mama26
cestitki za prvo zabce snowhite se beli i zdravi da se a ova pudingov samo za mene ke da e ... redovno si jadam si me pogodila
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 15.11.2010 21:44:31
agnes77
Честитки Сноувајт а мени ми треба денес нешто не знаем можда ракија ... ме фата песимизам и тага ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 15.11.2010 22:29:53
Felly RR
Честитики Snowhite!
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 15.11.2010 22:33:27
Bogdancanka
Честитки мила
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 15.11.2010 23:08:11
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 cestitki za prvo zabce snowhite se beli i zdravi da se a ova pudingov samo za mene ke da e ... redovno si jadam si me pogodila Па не е баш пудинг мама, чоколаден ликер е А агнес прво кога сакав да почестам пијалок, помислив на ракија, ама после си реков овде се жени дај ликер ќе почестам
RE: Кафе бар "Happy Hour" 15.11.2010 23:11:40
mama26
Па не е баш пудинг мама, чоколаден ликер е [/quote] lele bruka
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 16.11.2010 1:21:36
Bitolcanka
Snowhite честитки за првото запче на Михаил и за почетокот на работата - 2 во 1 Убави почетоци едноподруго, се'' најубаво ви посакувам и понатаму П.С. И среќна годишнина - сега видов Нека ви се нижат години исполнети во љубов, нежност и страст
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 16.11.2010 1:23:49 >
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 16.11.2010 8:34:01
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite Па не е баш пудинг мама, чоколаден ликер е А агнес прво кога сакав да почестам пијалок, помислив на ракија, ама после си реков овде се жени дај ликер ќе почестам не е пудинг чоколаден ликер е? супер
RE: Кафе бар "Happy Hour" 16.11.2010 9:30:03
Julie1
Здраво пријателки... убав ден имајте, едно кафенце да испиеме заедно повелете изберете и наздравје нека вие
_____________________________ And this is my beautiful life ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.11.2010 0:04:43
Maca25
повелете по едно весело и разиграно мартини
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.11.2010 0:13:16
Bitolcanka
Ооо полн погодок Маца Од кога не сум пиела ... кога шетав либерте Го обожавав овој женски пијалок Да наздравиме за сегашните и идни пријателства
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.11.2010 0:16:14
Maca25
да наздравиме!! јас уште од денес се спремам за на свадба во петок. одам сама со другарките. немате појма од кога не сум излегла сама.јеееее ќе биде весело
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.11.2010 0:17:55
Bitolcanka
Убаво да си поминеш Маца, и од Ниничка да си исчекаш
Анкета
Миење заби.Admin Кога почнавте да им ги миете забите на вашите деца?