Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Петарче иако има само 5 месеци ми искажува љубов на многу интересен начин. Најмногу се забележува додека цица. Најпрво цица 10-тина минути а потоа се одлепува од мојата града и почнува да ми се смее нежно и да ми гуга. Потоа пак ќе цицне неколку секунди па повторно ќе ме погледне ми се смее и гуга гласно. И така неколку пати а јас се топам
Мене Филип прво ми плеска шамар, па чека да „плачам“, па ме гали и ми вика „такам, мамо“ (те сакам, мамо). И после се гушкаме. Голем гушкач е. Ќе дојде од играње, ќе се качи врз мене и вика „гаиме“. И си се галиме и гушкаме.
М последно време многу ми искажува љубов, само ме гушка и ми вика сакам мамо или некој друг ќе го гушни(татко му, баба му) и ќе му речи Сакам и одма после трча кај мене, ме гушка и ми вика И мама сакам, јас се топам цела, значи немало поубаво чувство од ова. Инаку смешно беше во врска со ова што го учев да вели „Те сакам“, наместо „сакам“ и се научи некако, после тоа еднаш кога со плачки бараше нешто го учев да побара со убаво и да рече „Те молам“, а тој „молам“, јас пак „Те молам“ и се научи и еднаш ми вели: Те сакам мамо, молам Смешки
Teodora na pocetokot ja iskazuvase svojata ljubov so skubenje, potoa sledese faza na guskanje, sega koga ke vidi nekoj omilen lik podaleku od dofat piska, ripa so race, so noze dodeka ne i se obrne vnimanie, a koga ke ja zemat vo race sleduva guskanje, izvici na sreka.....so eden zbor zumbus
К посебно кога се враќам од работа на врата уште кога ќе ме види прво почнува да пишти од среќа,додека се измијам јас, и кога ќе го земам,тоа радост невидена.Почнува да ме скубе,штипе,лиже по врат .Така ја изкажува љубовта барем во овој период од растот
Искажува љубов со галење по моето лице со рачињата. Јас се топам тогаш. Повеќе сака да биде гален, мазен, бакнат, чепнат, грицнат од нас отколку тој нешто да направи. Многу ме чуди како се мази со татко му а и ММ тогаш ептен се лигави. Мило ми е што уште од сега се зближени, зашто ми збореа дека синовите со татковците не биле блиски, бла бла бла... И кога ќе се насмее на моето галење и говор и кога ќе ми врати со гугуткање, најсреќна сум
Дури сега почна малку од малку да искажува љубов. Од време на време ќе дојде да се гушнеме. Вчера ми вика, мама ти си убава. Абе јас се истопив, поготово оти не е некое галениче.
Nie od poodamna sme so guskanje,znae da si dojde i da me izguska,ama vo posledno vreme pocna pokraj guskanje da mi vuka :TE SAKAM....mmmm nema poubavo od toa
Најмногу се топам кога од никаде ќе ми дојде, ќе ме гушне и ќе ми рече „I love you to the moon and back“. Јас му викам така, па и тој си научи. Е тогаш мислам дека ми се плаче од убавини А нон стоп си се галиме, се бацуваме, се гушкаме. Најсмешен ми беше пред некој ден кога заспиваше. Ми се врти и ми вика „Многу си убава“. А бе се згазив од смеење, а и тој со мене
< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 4.12.2012 12:22:06 >
Најмногу се топам кога од никаде ќе ми дојде, ќе ме гушне и ќе ми рече „I love you to the moon and back“. Јас му викам така, па и тој си научи. Е тогаш мислам дека ми се плаче од убавини А нон стоп си се галиме, се бацуваме, се гушкаме. Најсмешен ми беше пред некој ден кога заспиваше. Ми се врти и ми вика „Многу си убава“. А бе се згазив од смеење, а и тој со мене
Аххх што убаво. Мојот е помал, ама знае да искаже љубов... Така дојде до мене, па ме као бацува, всушност ме цела излигави, ама нека пак е убаво . Или ме гали со рачето по лицето. Галениче е право. Навистина ништо поубаво нема на светот, нели?
И моја М така искажува љубов...ќе и речам дојди да те бакнам и она се приближува со устето и ќе ме излигави малце, па потоа се радува откако ќе слушне цмок! Ме гали со рачето по лицето, ми пика прсти во уста, некогаш ќе ме шлапне и ќе се изнасмее.
kerka mi koga imase 2 god.mi iskazuvase ljubov na nejzin nacin,ke me prasase :mamo znaes sto??i sega jas ke recam kazi sto i taa ke recese tTE SAKAM i taka edno 15-20 pati vo denot heheehehehehe srcki se,za niv ziveeme
Pogolemata kerka ( 5 ) sekoj den mi vika - ti si dusicka moja,ti si zivot moj..Najmnogu te sakam. A maloto bebe doaga i ke go navali glavceto na mene ( ili na moite noze ) i se mazi..Koga je drzam vo race,me stipe po lice,me ligavi ( baknuva demek ) i me gali... Ufff kolku gi sakam
Никола дури сега на 2,5 почна да искажува љубов. Кажува дека не сакал најмногу и доаѓа да се бакнеме. Арно ама ако е лут нешто научил фа кажува и дека некого не го сака, нели зависно кому му е лут. На пример му се лути на татко му и вели, мамо тебе те сакам, а тато не го сакам. Ср обидува да.не манипулира со искажувањето на љубов.
Сега кога ќе ја земам Јана во раце и Михаил ме прашува така жално готов да се расплачи Мамо, оти мене ме неќеш? И после ќе му речам е како не, те сакам и тебе и се смее одма пресреќен е. Инаку, обавезно кога седи на нокшир, а јас клечам пред него и ме гушнува и ми вика те сакам, те сакам, те сакам и ме бацува.
M vekje oddamna ja iskazuva ljubovta kon nas,kazuva deka mene me saka do zvezdite,tato do neboto i taka se po red,seto toa e mnogu ubavo no pocna da mi stanuva pre sentimentalna i osetliva Sega najnovo raskazuvaa na Tv prokazna za grdoto pajce,i na slikata go prikazuvaat tazno pajcevo,lele koga se rastazi ke zaplacese,mi vika mamo ovaa prikazna e tazna. Ednas si ja udriv rakata i epten me zdobole i onaka na glas se pozaliv taa odma tazna :nemoj mamo da te boli raceto i dojde mi ja baci Neznam dali e ova nekoja faza,dali site deca minuvaat niz ova no ne sakam da e takva..ova se samo del od desavkite,postojano se slucuvaat
Сега имам најубаво будење насабајле ... Син ми се нацрта со глава до мојата глава, јас ги отварам очите, а тоа најубава насмевка, ѕвездени очи и ме гали по косата... Принц на мама
Дали вашите момчиња си ги допираат пенисите? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.