|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Искажување на љубов
27.2.2010 21:54:54   
viksa
Петарче иако има само 5 месеци ми искажува љубов на многу интересен начин. Најмногу се забележува додека цица. Најпрво цица 10-тина минути а потоа се одлепува од мојата града и почнува да ми се смее нежно и да ми гуга. Потоа пак ќе цицне неколку секунди па повторно ќе ме погледне ми се смее и гуга гласно. И така неколку пати а јас се топамuser posted image

Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.

(Одговор на членот BILJANA_G)
Непосредна врска до пораките: 26
1.3.2010 13:36:41   
mis.
Стефан пред 5 мин прв пат ме баци во обараз.ме гушка како по обичај,тој е големо галениче и оп во образот бацка за мама и браво со рачињата демек направил нешто убаво.колку само ме израдува.

(Одговор на членот viksa)
Непосредна врска до пораките: 27
9.3.2010 16:43:21   
matushka
E znaci go obozavam... kako raste se poveke mi ide da go izedamuser posted image
Sekoj den so racinjata mi gi drzi obrazite u me bacuva vo usta 10 pati po reduser posted image
zlaten e...

Непосредна врска до пораките: 28
16.1.2012 12:34:58   
vezilka RR
Епа убаво ќе те плесне, ќе се згази од смеа и после ќе ти се пикне да го гушнеш. Завчера прв пат го бакна татко му..мене сеуште не :)

(Одговор на членот matushka)
Непосредна врска до пораките: 29
16.1.2012 12:44:59   
AnnaMolly RR
Мене Филип прво ми плеска шамар, па чека да „плачам“, па ме гали и ми вика „такам, мамо“ (те сакам, мамо). И после се гушкаме. Голем гушкач е. Ќе дојде од играње, ќе се качи врз мене и вика „гаиме“. И си се галиме и гушкаме. 

Live and let live

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 30
16.1.2012 20:54:38   
Snowhite RR
М последно време многу ми искажува љубов, само ме гушка и ми вика сакам мамо или некој друг ќе го гушни(татко му, баба му) и ќе му речи Сакам и одма после трча кај мене, ме гушка и ми вика И мама сакам, јас се топам цела, значи немало поубаво чувство од ова.
Инаку смешно беше во врска со ова што го учев да вели „Те сакам“, наместо „сакам“ и се научи некако, после тоа еднаш кога со плачки бараше нешто го учев да побара со убаво и да рече „Те молам“, а тој „молам“, јас пак „Те молам“ и се научи и еднаш ми вели: Те сакам мамо, моламuser posted image Смешки

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 31
18.1.2012 22:22:57   
tnade
Teodora na pocetokot ja iskazuvase svojata ljubov so skubenje, potoa sledese faza na guskanje, sega koga ke vidi nekoj omilen lik podaleku od dofat piska, ripa so race, so noze dodeka ne i se obrne vnimanie, a koga ke ja zemat vo race sleduva guskanje, izvici na sreka.....so eden zbor zumbus user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 32
19.1.2012 17:00:42   
Natuska85
К посебно кога се враќам од работа на врата уште кога ќе ме види прво почнува да пишти од среќа,додека се измијам јас, и кога ќе го земам,тоа радост невидена.Почнува да ме скубе,штипе,лиже по вратuser posted image .Така ја изкажува љубовта барем во овој период од растотuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот tnade)
Непосредна врска до пораките: 33
2.3.2012 17:34:11   
SkCura77
Искажува љубов со галење по моето лице со рачињата. Јас се топам тогаш. Повеќе сака да биде гален, мазен, бакнат, чепнат, грицнат од нас отколку тој нешто да направи. Многу ме чуди како се мази со татко му а и ММ тогаш ептен се лигави. Мило ми е што уште од сега се зближени, зашто ми збореа дека синовите со татковците не биле блиски, бла бла бла... И кога ќе се насмее на моето галење и говор и кога ќе ми врати со гугуткање, најсреќна сум user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 34
4.12.2012 9:36:39   
vezilka RR
Дури сега почна малку од малку да искажува љубов. Од време на време ќе дојде да се гушнеме. Вчера ми вика, мама ти си убава. Абе јас се истопив, поготово оти не е некое галениче.

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 35
4.12.2012 9:43:50   
Mihaela 2010
Nie od poodamna sme so guskanje,znae da si dojde i da me izguska,ama vo posledno vreme pocna pokraj guskanje da mi vuka :TE SAKAM....mmmm nema poubavo od toa

Непосредна врска до пораките: 36
4.12.2012 10:21:50   
niki
sega sme vo faza: uf bre mamo kolku mnogu mnogu te sakam!

ili

mamo moze da ti kazam nesto
moze
dogaga ke me bakne i ke se trgne i mi veli ti kazav, so eden kez na liceto da ja izedes

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 37
4.12.2012 12:21:28   
AnnaMolly RR
Најмногу се топам кога од никаде ќе ми дојде, ќе ме гушне и ќе ми рече „I love you to the moon and back“. Јас му викам така, па и тој си научи. Е тогаш мислам дека ми се плаче од убавини user posted image
А нон стоп си се галиме, се бацуваме, се гушкаме. Најсмешен ми беше пред некој ден кога заспиваше. Ми се врти и ми вика „Многу си убава“. А бе се згазив од смеење, а и тој со мене user posted image

< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 4.12.2012 12:22:06 >

Live and let live

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 38
4.12.2012 12:28:21   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Најмногу се топам кога од никаде ќе ми дојде, ќе ме гушне и ќе ми рече „I love you to the moon and back“. Јас му викам така, па и тој си научи. Е тогаш мислам дека ми се плаче од убавини user posted image
А нон стоп си се галиме, се бацуваме, се гушкаме. Најсмешен ми беше пред некој ден кога заспиваше. Ми се врти и ми вика „Многу си убава“. А бе се згазив од смеење, а и тој со мене user posted image

Аххх што убаво. Мојот е помал, ама знае да искаже љубов... Така дојде до мене, па ме као бацува, всушност ме цела излигави, ама нека пак е убаво . Или ме гали со рачето по лицето. Галениче е право. user posted image
Навистина ништо поубаво нема на светот, нели?

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 39
16.12.2012 9:40:54   
Ikana
И моја М така искажува љубов...ќе и речам дојди да те бакнам и она се приближува со устето и ќе ме излигави малце, па потоа се радува откако ќе слушне цмок!
Ме гали со рачето по лицето, ми пика прсти во уста, некогаш ќе ме шлапне и ќе се изнасмее. user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 40
16.12.2012 16:35:33   
deluxe
kerka mi koga imase 2 god.mi iskazuvase ljubov na nejzin nacin,ke me prasase :mamo znaes sto??i sega jas ke recam kazi sto i taa ke recese tTE SAKAM i taka edno 15-20 pati vo denot heheehehehehe srcki se,za niv ziveemeuser posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 41
17.12.2012 13:47:58   
miana
Pogolemata kerka ( 5 ) sekoj den mi vika - ti si dusicka moja,ti si zivot moj..Najmnogu te sakam.
A maloto bebe doaga i ke go navali glavceto na mene ( ili na moite noze ) i se mazi..Koga je drzam vo race,me stipe po lice,me ligavi ( baknuva demek ) i me gali... Ufff kolku gi sakam

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 42
18.12.2012 19:06:36   
Felly RR
Матеа пак во последно време ме прашува- мамо, ме сакаш? Ама така демек срамежливо, и јас кога ќе и кажам, па и таа ми кажува колку ме сака. Срцки сеuser posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 43
6.7.2013 7:57:31   
vezilka RR
Никола дури сега на 2,5 почна да искажува љубов. Кажува дека не сакал најмногу и доаѓа да се бакнеме. Арно ама ако е лут нешто научил фа кажува и дека некого не го сака, нели зависно кому му е лут. На пример му се лути на татко му и вели, мамо тебе те сакам, а тато не го сакам. Ср обидува да.не манипулира со искажувањето на љубов.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 44
6.7.2013 23:12:17   
Snowhite RR
Сега кога ќе ја земам Јана во раце и Михаил ме прашува така жално готов да се расплачи Мамо, оти мене ме неќеш? И после ќе му речам е како не, те сакам и тебе и се смее одма пресреќен е. Инаку, обавезно кога седи на нокшир, а јас клечам пред него и ме гушнува и ми вика те сакам, те сакам, те сакам и ме бацува.

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 45
8.7.2013 11:46:42   
Mihaela 2010
M vekje oddamna ja iskazuva ljubovta kon nas,kazuva deka mene me saka do zvezdite,tato do neboto i taka se po red,seto toa e mnogu ubavo no pocna da mi stanuva pre sentimentalna i osetliva
Sega najnovo raskazuvaa na Tv prokazna za grdoto pajce,i na slikata go prikazuvaat tazno pajcevo,lele koga se rastazi ke zaplacese,mi vika mamo ovaa prikazna e tazna.
Ednas si ja udriv rakata i epten me zdobole i onaka na glas se pozaliv taa odma tazna :nemoj mamo da te boli raceto i dojde mi ja baci
Neznam dali e ova nekoja faza,dali site deca minuvaat niz ova no ne sakam da e takva..ova se samo del od desavkite,postojano se slucuvaat

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 46
8.8.2013 10:39:59   
Bethany
Сега имам најубаво будење насабајле ... Син ми се нацрта со глава до мојата глава, јас ги отварам очите, а тоа најубава насмевка, ѕвездени очи и ме гали по косата... Принц на мама user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 47
8.8.2013 13:18:17   
Felly RR
Мене пред некое време М ми вика: Мамо, знаеш колку те сакам? Ама не најмногу на свет, уште, уште,уште,уште..... еден куп. До ламбата, те сакам. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 48
8.8.2013 17:40:40   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Мене пред некое време М ми вика: Мамо, знаеш колку те сакам? Ама не најмногу на свет, уште, уште,уште,уште..... еден куп. До ламбата, те сакам. user posted image

user posted image user posted image user posted image Е браво за неа, колку слатко ме насмеја user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 49
Страница:   <<   < Претходна страница  1 [2]
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Оди на:

Анкета

Дали вашите момчиња си ги допираат пенисите?
пеперутка16

Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.