|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Баунти штангли

Автор:
Редакција Рингераја

@cookingwithviki ви препорачува



Подготовка

На умерена температура загрејте го кондензираното млеко во кое ќе го додадете шеќерот и кокосот. Соединете се убаво и смесата истурете ја во правоаголен калап 30*20 и оставете ја во фрижидер да се здрви. Потоа исечете го да на парчиња со големина по ваша желба. Чоколадото заедно со кокосовото масло ставете го на пареа да се стопи и чоколадирајте ги штанглите. Follow cookingwithviki na Instagram

Време на подготовка од: 30
Време на подготовка до: 40
Kомплицираност: 3

Состав

225 гр. кокос
300 гр. кондензирано незасладено млеко
100 гр. шеќер во прав
300 гр. црно чоколадо
2 лажици кокосово масло



Анкета

Носот.
пеперутка16

Како го чистите носот на малите деца?