
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.

Автор:
Редакција Рингераја
Ова е толку добро, што ќе се изненадите!Зачувајте го во вашата колекција Моја добра храна и уживајте
Загрејте ја рерната на 200С. Измешајте ги сирењата и сенфот заедно. Исечете шлиц на страната на секое парче пилешки гради, а потоа пополнете со мешавина од сенфот и сирењата. Завиткајте го секое полнето парче пилешки гради со 2 ленти сланина - не премногу цврсто, но доволно за да го држите пилето заедно. Зачинете, ставете го на плех за печење и печете 20-25 мин.
Време на подготовка од: 40
Време на подготовка до: 50
Број на лица: 4
Kомплицираност: 4
125 гр топчеста моцарела, распарчена на мали парчиња
50 гр јак чедар, рендан
1 супена лажица сенф
4 филети од пилешки гради без коски
8 ленти пушена сланина
забава Бремените
Автор: bobik
Педикирот не е само естетска навика, туку и важен дел од хигиената и з...
Биди најдобриот пријател на себеси
Колку често им кажуваме убави зборови на другите, а колку ретко си ги ...
Тонус на мускулите кај бебињата
Тонусот на мускулите е еден од првите показатели за здрав развој на бе...
Најефективни вежби за топење на мастите на стомакот
Стомакот е дел од телото од кој најчесто не сме задоволни и ја буди на...
Зошто бебињата плачат веднаш по раѓањето?
Плачот е првата „порака“ што новороденчето му ја испраќа на светот. За...
Одвикнување од пелени.
пеперутка16
Дали вашето дете прво се одвикна од мокрење во пелена или од какање, и дали постои одреден редослед по кој прво доаѓа едното, а кога другото?