Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 13:18:44
mamicki
Не е мн. скапо, средно, ама имаат квалитетни памучни работи. Особено, немој да заборавиш да купиш боди -бенкички, мн. се практични. Горни работи, шпикозни и сл. ќе мораш да побараш на други места, ваму само веш и пелени.
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 13:33:05
Bethany
Мамички да ве прашам што се тие боди-бенкички? Јас знам за боди дека се тие што се закопчуваа долу, а бенкички се тие горните делови што се врзуваат, нели? А што се па тие боди-бенкички?
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 13:34:32
libra.n
Eve sum jas, dzabe tolku se najadov sabajle , ne me zadrzaa, nemav bolki, ctg-to izleze ok, samo mi rece doktorot da ja iscistam ureoplazmata do poragaj obavezno. A brisevi pravam kaj maticnata, pa eve deneska gi zavrsiv eritromicinot i vo ponedelnik sum na brisevi pak da vidime dali se iscistila. Daj Boze i toa da se sredi rajat da mozam da se poragam. Samo sto doktorot rece deka sum prvorotka ke odam izgleda do kraj na 40-ta nedela. Sega neka sedi tuka neka ne izleguva dodeka da stignat brisevite da vidime dali se iscistila ureoplazmata. Pozdrav na site, jas odam nesto blago da napravam za jadenje mnogu mi se jadi blago
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 13:38:02
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany
Мамички да ве прашам што се тие боди-бенкички? Јас знам за боди дека се тие што се закопчуваа долу, а бенкички се тие горните делови што се врзуваат, нели? А што се па тие боди-бенкички?
bethany bodi ti e toa sto se zakopcuva dole imas na dolgi i na kratki rakavi a benkickite ti se prodavaat komplet vo kutija so pet raboti benkicka dzivrivki kapce ligarce i rakavicki a imalo sega i nov komplet so 10 raboti tie pet raboti plus bodi plus drga bluska i plus pelena i jas tocno ne gi znam bidejki ne sum kupila takvi so 10
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 13:43:06
Bethany
ок. Колку ќе треба да купам бодии за септембар значи, да имам за почеток? И да ли на кратки или долги ракави? Имам нешто, ама немам представа колку ќе треба. Значи планирам да користам најмногу боди и шпихозни, мислам за почетокот нема да ми требаат многу ѕиврички? Уф, немам појма, многу ми изгледа компликовано Некогаш се фатим себеси дека сум премногу збунета околу тоа облекување на бебе. Ама се тешам, ајд како другите се снајдоа, па така и јас
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 13:44:39
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hanna 81
Terminot mi e 04.09, iskreno se nadevam deka ke bide porano
Мене ми е терминот од 9-12 септември, ама јас не се надевам дека ќе биде порано. Напротив, јас се се молам да биде на време, мислам околу тој период, а не знам зошто.
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 13:57:57
hoho
Кикитина кај пазарот буњаковец има едно продавниче од надвор е никакво ,како во дупка се влага, ама има ептен убави и ефтини работи,не ми текнува како се вика ама ќе прашаш таму знаат, кога одиш од центар на почеток на пазарот е одма. А во џамбо несакаш? Има преубави и ефтини работи ептен. Либра гледам си дошла, ај нека помин едругава недела со брисовите да биде се ок па ќе те испратиме. Гледам има повеќе за во септември, и јас сум со терминот почеток на септември, здравје се да е ок.
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 14:08:44
kikitina
ИЗВОРНА ПОРАКА: hoho
Кикитина кај пазарот буњаковец има едно продавниче од надвор е никакво ,како во дупка се влага, ама има ептен убави и ефтини работи,не ми текнува како се вика ама ќе прашаш таму знаат, кога одиш од центар на почеток на пазарот е одма. А во џамбо несакаш? Има преубави и ефтини работи ептен. Либра гледам си дошла, ај нека помин едругава недела со брисовите да биде се ок па ќе те испратиме. Гледам има повеќе за во септември, и јас сум со терминот почеток на септември, здравје се да е ок.
Јас во Џамбо секако ќе отидам, муабетот ми беше да чујам и други предлози, еве сега ја разгледав цела темата за опрема за новороденче . Фала за предлозите, си ритка весело ко да знае дека ќе одам за неа да купувам .
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 14:18:58
hoho
Епа ако сакаш во џамбо таму се ќе нејдеш. Има многу што не сакаат дека биле кинески, затоа онака го спомнав. Мене лично се ми се свиѓа таму, преубави работи има а ефтини и здравје јас таму ќе си купам облечиња. Ама види и во тоа кај буњаковец има убави работи. Ајде оди побрзо купувај си, може чека да купиш па да излезе од стомак бебушката, вака си вика дека нема што да носи па затоа не излага
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 14:30:39
Luci
Bodi benkica ti e vo gorniot del kako na preklop i se vrzuva a vo dolniot del se zakopcuva kako bodi :-)
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 14:34:53
Luci
Prodavniceto sto e kaj pazarot Bunjakovec se vika Anzi, i ne sum sigurna dali seuste postoi dukanot zosto pred nedela dena vidov deka imaat otvoreno nov golem ubav dukan karsi GTC, potocno od rekord koga odis prema sobranie, vo redot kaj sto e Unique na glavnata ulica. Za cena zavisi sto, ama JUMBO e definitivno najeftin i so super kvalitet, 70% od garderobata za bebeto ja kupuvam od tamu i nemam bukvalno niedna zamerka
ИЗВОРНА ПОРАКА: hoho
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 14:40:46
Maca25
Анжи позади пазарчето Буњаковец постои уште, а и тоа кај Зелено Пазарче е сега ново отворено, и има ептен убавио работи и е малце попрегледно од тоа кај Буњаковец.
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 14:56:00
kikitina
Фала мамички знам кај е тоа новото продавниче ми текна ќе поминам после и до таму, а има смисла дека бебуш не му се излага дека нема ништо купено за него, еве ја за пример Блонд, малото неќеше да излезе додека не му купија креветче .
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 15:59:20
Andriance
Bethany....pa jas i ti sme isto ....i mene mi e 09...ili do 12.09.2011..kade planirash da se poragjas..moze da se sretneme...inace kazetemi od kade moze da najdam onakvi plakar-presoblekuvalni ama da ne se mnogu skapi
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 17:45:53
mamicki
Vo prodavnici kade sto ima bebeska oprema, no iskreno, ne se mnogu prakticni. Podobra investicija e parce namestaj koe kje moze da go koristis so godini, vklopeno vo detskata soba. I bez toa, jas barem, a veruvam i mnogu majki, sakam da go oblekuvam deteto na krevet, sedejki, pa da se pogalkame i isprotegneme ubavo, oti decinjata najmnogu uzivaat koga se goli, toga se srcki, se tegnat, mrdaat, se smeat
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 18:13:53
jana81
znaci ne ima za vo septemvri jas sum na 07mi a i hoho e tuka nekade 5ti 6ti ako ne se lazam aj ke se druzme celo leto nego sakav da ve prasam dali znaete kade vo sk mozam da najdam od onie stikeri sto se za na zid ama detski nekoi so dizney motivi ili nesto slicno i dali bi znaele po koja cena da ne se mn skapi sakav da pratam i slika za primer ama se brzam aj vecer
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 18:27:11
hoho
Jana81 точно и јас сум тогаш Ако си од Скопје такви стикери има на зелено пазарче кај тие дранхулии, ташни, мечиња ама во продавничките и најголемите се мислам до 250 денари. Имаше мн убави, сега види провери. А по пазариве сигурмно и на другите ги има. Поздрав, ќе се дружиме
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 19:48:24
heba
DECHKI SAMO DA SE PRIJAVAM !! JAS SEPORODIV NA 22.JUNI SO CARSKI!! EVE POMINA EDNA NEDELA DENES SI DOJDOVME DOMA!! SOSEMA ZABORAVIV DDEKA SUM BILA TRUDNA A BEBE SEKOJ DEN IZGLEDA RAZLICNO I ZALICHUVA NA CHIVECHE!! VI POSAKUVAM NA SITE SREKJA I SO LESNO DA SIPOMINETE !!
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 28.6.2011 20:07:21
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: heba
DECHKI SAMO DA SE PRIJAVAM !! JAS SEPORODIV NA 22.JUNI SO CARSKI!! EVE POMINA EDNA NEDELA DENES SI DOJDOVME DOMA!! SOSEMA ZABORAVIV DDEKA SUM BILA TRUDNA A BEBE SEKOJ DEN IZGLEDA RAZLICNO I ZALICHUVA NA CHIVECHE!! VI POSAKUVAM NA SITE SREKJA I SO LESNO DA SIPOMINETE !!
heba dobredojdovte doma so tvoeto a sto imas since ili kerkicka,vo sekoj slucaj sto i da e neka ti e zivo i zdravo i da ve raduva cel zivot,kako mu e imeto