Fiao
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci ИЗВОРНА ПОРАКА: Fiao Inaku sakav da ve prasam, site sto imate iskustvo so pukanje na vodenjakot, sto napravivte? cekavte doma vo wc da istece pa se spremivte i otidovte vo bolnica ili stavavte vloski i odma trgnavte nakaj bolnica? I kolku vreme od prilika tece so golem mlaz? I drugo sakav da prasam, kako vi izgledaat laznite kontrakcii, kako da ve stegaat jajnicite, kako vo menzis, kako nesto da ne pritiska ili? Nisto od ova uste ne sum proziveala i sum vo totalna zabuna Inaku vcera vecerta primetiv deka stomakot mi bese mnogu nisko spusten, vo odnos na toa kako obicno go nosam, a deneska koga stanav od krevet povtorno mi se vrati vo normala, vi se slucilo li toa nekogas? Fiao кај мене беше вака Вечерта откако се вративме со мм од гости седнав на компјутер да се информирам на нет каква боја е водењакот, за да сум си спремна и да знам што да очекувам. Ноќта ме разбуди од спиење сонот дека мајка ми правела мекици. Во истиот момент станав од креветот и тогаш осетив нешто како ми протече, викнав одма по мм и му викам соблечи ми ги пижамите и гаќите ( си помсилив може сум се подмочала ) јас бев некако здрвена целата, ми беше страв да се наведнам и да ги соблечам сама, и што да видам безбојна течност, леле викам готово, дојде моментот, ми пукна водењакот, ќе се пораѓам, ќе си го видам синчето Земав се облеков, ставив 1-2 влошки и правец во болница. Времетраењето на течењето на водењакот е кај секој различно, кај мене беше околу 2 часа ама не тече постојано туку ќе потече малце па после некое време пак и така. Што се однесува за болките, јас тој ден чувствував болка во кичмата ама си викав ајде од стомакот ми е од тежина Hehe, bravo, super intuicija! super, fala devojki, mene mi e prv pat pa eve poleka poleka da si se spremam so info
|