|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2] 3   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кој е за палачинки :))?
7.9.2010 10:00:46   
agnes77
добра идеја, торта од палачинкиuser posted image

user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 26
7.9.2010 23:49:20   
Maca25
сега ми текна - за роденденот на Нина имав направено солена торта од палачинки. Се утепавме со мм од пржење палачинки, па после секоја се премачкува со павлака, на еден ред се става рендан кашкавал, на друг рендана салама, на трет се редат сецкани кисели краставички, а мислам дека место кашкавал може и сирење да се стави. И така едно 20-30 реда и искача една многу убава торта. Се премачкува со павлака и се декорира по избор или идеја. Штета немам слика да ви покажам како беше декорирана одозгора.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 27
19.9.2010 0:47:05   
amelbebe
ah,kako mi se jade edna vo momentov od taa bogatata palacinka sto ja pravat niz gradov uf[ne kazuvam od kade,da ne bide reklamiranjeuser posted image ]

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 28
19.9.2010 12:33:49   
mama26
amelbebe pisi mi na pp kade e toa,koga veke ne reklamiras.user posted image bas sakam da vidam i toa tolku li se vkusni ....user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 29
19.9.2010 22:20:43   
niki
Da si go priklucam i moeto celo malo semejstov vo palacinka fan klubot.
Gi jademe i soleni i blagi, so ovosje ili zelencuk, podgotveni doma ili vo palancinkara. mmmmmmmmmmm
mi otvori apetit temava
eh, kako bi izela edna sega so pecurki, kaskaval, suva slanina, domati i sirence ona lutko grcko,
i potoa edna blacka so kivi, jagotki, praski, ananas i banana preleani so ovosen preliv i slag odozgora mmmmmmmmmm

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

Непосредна врска до пораките: 30
19.9.2010 23:10:53   
ananikol

Aj koj pravi ubava brza palacinka neka mi pusti na pp recept,

gledam dosta ve ima vo klubot

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 31
19.9.2010 23:14:32   
mama26
niki bi sakala od tvojte soleni.ama blagite nekako mnogu ovosje ima....premnogu vitamini se toa za mene  user posted image user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 32
19.9.2010 23:29:59   
Julie1
Џиновските брзи палачинки се супер за зафатени мамички еве ставив еден испробан рецепт тука КЛИК

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 33
19.9.2010 23:32:24   
ananikol

Julie.....

....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 34
20.9.2010 1:50:41   
amelbebe
Julie ,samo sto ke se razbudam od sabajle ke ja isprobam receptata,dosega pecivo ne sum stavala vo palacinkiuser posted image

Непосредна врска до пораките: 35
20.9.2010 22:31:09   
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

niki bi sakala od tvojte soleni.ama blagite nekako mnogu ovosje ima....premnogu vitamini se toa za mene  user posted image user posted image

pa, po edna mrsna, solena, ovaa vitaminska bomba e vistinsko osvezuvanje, probaj ke vidisuser posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

Непосредна врска до пораките: 36
20.9.2010 22:43:17   
lukas
Џиновските брзи палачинки се супер за зафатени мамички еве ставив еден испробан рецепт тука КЛИК

jas vaka kako neiskusna,a kako ova koga ke se namacka margarinot,go stavas vo relna plehot pa go vadis plehot i go isturas seto ona miksiranoto i pecis?taka li
??aj da probam utre da ja napravam pa kuzne so ke napravam ne sum mnogu po pecenje slatki i takvi raboti..

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 37
20.9.2010 22:45:56   
Julie1
Да Лукас така го вадиш плехот од кога ке зоврие маргаринот. Тоа е финта и за други работи печени да не се лепи за плех.

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 38
20.9.2010 22:48:13   
niki
cek i jas da prasam
Cela smesa ja stavas vo pleh i peces ili pravis tenki kori ili?
user posted image

Непосредна врска до пораките: 39
20.9.2010 22:53:16   
lukas
cek i jas da prasam
user posted image

turas kako za torta so se tura?
ahahah se gleda deka ne ja koristime mnogu relnata..user posted image user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 40
20.9.2010 22:55:26   
ananikol

user posted image  Samo stavija cela  smesa vrz  plehot , bon apetit

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 41
20.9.2010 22:58:11   
lukas
fala ananikol bas ke slikam utre kako izlegoja ako ne me mrzi i ako ne se padnite od smea kuzne so ke izlezi ako ne ke jadi DINA(kuceto moe)user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 42
20.9.2010 23:08:17   
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

cek i jas da prasam
user posted image

turas kako za torta so se tura?
ahahah se gleda deka ne ja koristime mnogu relnata..user posted image user posted image user posted image

Relnata ja koristam redovno
i sum dobra domakinka bidejki palacinki przam vo tava, tenki kako list hartija, na tradicionalen nacin dva tri casa pokraj sporet domakinski. (ama si se ispofalivuser posted image user posted image user posted image user posted image )
no sekogas moze da se nauci i nesto novo, ako nisto drugo bar da se proba

Непосредна врска до пораките: 43
20.9.2010 23:32:39   
baby mama
Kaj mene vo zgrada ima palancikara pa koga ke mi se prijade si kupuvam, i taka mi e pod prozor i non stop mi mirisa na palacinki user posted image

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 44
20.9.2010 23:40:29   
ananikol

fala ananikol bas ke slikam utre kako izlegoja ako ne me mrzi i ako ne se padnite od smea kuzne so ke izlezi ako ne ke jadi DINA(kuceto moe)user posted image user posted image user posted image

Nemozis da pogresis,se ke bide vo red, ke vidis epten e brza (vo nedostig na vreme a sepak nesto blago) za razlika od drugite.
    P.S. Koga ke ja isfiluvas svitkaj ja cela kako rolad a potoa seci parcinja.

Непосредна врска до пораките: 45
22.9.2010 17:03:16   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Ах, кај нас и овие не поминуваат. На сред подготовка Јана толку почна да се дере што ги оставив  на половинаuser posted image . Еве и плехот е уште во рерна, не можам да го извадам.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 46
22.9.2010 17:46:15   
baby mama
Понекогаш од палачинките си правам ѓомлезе што би се рекло user posted image . Ке превријам зејтин и ке намачкам една палачинка па ке нарендам сирење или може само така изронето. И се така по ред додека има палчинки и после ѓомлезето се сече на коцки user posted image . А бе исто како баба ми што правиuser posted image

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 47
15.3.2013 7:51:19   
arh_diz
Kaj nas pocnuva nedela na palacinki (maslenica ) , koj e za palacinki neka poveliuser posted image user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 48
15.3.2013 7:53:12   
Ikana
Доаѓам!!! Обожавам палачинки посебно со нутела мњамммuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 49
15.3.2013 8:03:10   
niki
i jas bi sakala da dojdamuser posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 50
Страница:   <<   < Претходна страница  1 [2] 3   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2] 3   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали вашите момчиња си ги допираат?
пеперутка16

Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.