Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
сега ми текна - за роденденот на Нина имав направено солена торта од палачинки. Се утепавме со мм од пржење палачинки, па после секоја се премачкува со павлака, на еден ред се става рендан кашкавал, на друг рендана салама, на трет се редат сецкани кисели краставички, а мислам дека место кашкавал може и сирење да се стави. И така едно 20-30 реда и искача една многу убава торта. Се премачкува со павлака и се декорира по избор или идеја. Штета немам слика да ви покажам како беше декорирана одозгора.
Da si go priklucam i moeto celo malo semejstov vo palacinka fan klubot. Gi jademe i soleni i blagi, so ovosje ili zelencuk, podgotveni doma ili vo palancinkara. mmmmmmmmmmm mi otvori apetit temava eh, kako bi izela edna sega so pecurki, kaskaval, suva slanina, domati i sirence ona lutko grcko, i potoa edna blacka so kivi, jagotki, praski, ananas i banana preleani so ovosen preliv i slag odozgora mmmmmmmmmm
jas vaka kako neiskusna,a kako ova koga ke se namacka margarinot,go stavas vo relna plehot pa go vadis plehot i go isturas seto ona miksiranoto i pecis?taka li ??aj da probam utre da ja napravam pa kuzne so ke napravam ne sum mnogu po pecenje slatki i takvi raboti..
Relnata ja koristam redovno i sum dobra domakinka bidejki palacinki przam vo tava, tenki kako list hartija, na tradicionalen nacin dva tri casa pokraj sporet domakinski. (ama si se ispofaliv ) no sekogas moze da se nauci i nesto novo, ako nisto drugo bar da se proba
Nemozis da pogresis,se ke bide vo red, ke vidis epten e brza (vo nedostig na vreme a sepak nesto blago) za razlika od drugite. P.S. Koga ke ja isfiluvas svitkaj ja cela kako rolad a potoa seci parcinja.
Џиновските брзи палачинки се супер за зафатени мамички еве ставив еден испробан рецепт тука КЛИК
Ах, кај нас и овие не поминуваат. На сред подготовка Јана толку почна да се дере што ги оставив на половина . Еве и плехот е уште во рерна, не можам да го извадам.
Понекогаш од палачинките си правам ѓомлезе што би се рекло . Ке превријам зејтин и ке намачкам една палачинка па ке нарендам сирење или може само така изронето. И се така по ред додека има палчинки и после ѓомлезето се сече на коцки . А бе исто како баба ми што прави
Дали вашите момчиња си ги допираат? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.