Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Аааа од толку слатки дечиња што видов шеќерот ми рипна на горна граница . Ние сме немале слика тука па ај да се видиме... Еве една со задолжително раце во уста:
Една омилена положба на прстето (не е ништо лично )
И една за да се оправда муабетот "На мама куклата!"
Како ме учеше баба, пу пу машала, какви дечиња се изнагледав од сабајле, добив желба за уште едно или две . Срцки тие убави, морав да пишам нешто, ептен ми го направија денот убав и топол, иако е облачно. Да ни се живи и здрави, оваа тема ја обожавам, слаткиши мали тие
Кандида (Candida albicans) е габа која природно живее во организмот во...
Анкета
Содржини на Рингераја Julie1
Какви содржини најмногу сакате да читате (гледате) на Рингераја?
Стручни артикли од област на гиникологија (42%) Стручни артикли од област на педијатрија (34%) Стручни артикли од област на стоматологија (0%) Артикли за убавина и мода (8%) Анкети од познати личности и нивните бебенца (5%) Видео содржини (11%)
Број на сите гласови: 38
Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!