|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чевли за мајката
2.11.2011 10:53:38   
JovanaJ
Posledni cevli sto gi kupiv sega mnogu skoro se od Biana.
Prv pat cevli na stikla a da gi osekam nozete lesno, udobno. Super! Mnogu se raduvam koga ke najdam udobni cevli.
Inaku cevli i cizmi kupuvam racionalno, vo smisla nemam po "100 para"...user posted image

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 26
18.3.2012 12:45:16   
Natuska85
Ама што направија годинава,сегде штикли на плута напред и од позади штиклата со се плутата доаѓа 15 см.Вчера сакав да си купам некои за на работа и демек на фб си најдов едни од Бата и на слика многу ми фатија око вакви

user posted image

ама многууу високи се во живоuser posted image .Нема да можам цел ден да издржам на нив.И ај демек да барам други абе сегде розеви,жолти,зелени,бљак ми се.Кај да најдам некои асални штикли класика(сеа не ептен класика теткински ама нормални некои)?

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот JovanaJ)
Непосредна врска до пораките: 27
18.3.2012 13:06:17   
mamicki
Kako da stavam slika? Jas sum cevloman, sekoj mesec kupuvam po par cevli, cat- pat i prekuredno user posted image , a tokmu vcera si kupiv mn. ubavi cevli od Biana, pa da se pofalam user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 28
18.3.2012 13:38:49   
kapina
pred dva ,tri dena si kupiv patiki bidejki starite sto mi bea od bratucetka mi poklon od svajcarija gi iznosiv i  mi se skinaa i morav da kupam novi za 500 den gi kupiv plus si kupiv i ortopedski vloski za ramnite stapala za 480 den po merka zemena od ortoped

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 29
18.3.2012 14:17:56   
kikicka
Кај да најдам некои асални штикли класика(сеа не ептен класика теткински ама нормални некои)?
[/quote]

Ако поминуваш од Неготино ..за муабетот што беше, ке видеш има дел и за чевли!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 30
18.3.2012 18:49:40   
Ikana
I jas porano, posebno za izleguvanje navecer nosev stikli, i na kraj gi soblekuvav i sekogash vo tashna si imav baletanki i taka izdrzuvav, inaku kaj sum visoka, uste stikli i raat cela vecer, site poniski od mene user posted image
Inaku preku den samo baletanki i patiki, a vo leto sandalki ramni ili apostolki.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 31
19.3.2012 6:26:56   
kikicka
Леле јас се сум натупорена на 12см и ко крава сум некоја кај крупна па ина толкави штиклиuser posted image и како девојка носев и бевповисока од другарките и стално ме викаа мамо оти како мајка им бев user posted image инаку и сега носам за свечени прилико акога сум со Л носам или патичиња или некои пониски чевли ретко штикла а ако е веќе штикла гледам да е пониска или подебела . Амапуста неможам бр да си најдам,пред да останам труднаносев 39.40 а сега 40.41 ногата ми порасна и ретко ме факанешто

< Поракaта ја уредил kikicka -- 19.3.2012 6:27:53 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 32
19.3.2012 9:21:36   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Ама што направија годинава,сегде штикли на плута напред и од позади штиклата со се плутата доаѓа 15 см.Вчера сакав да си купам некои за на работа и демек на фб си најдов едни од Бата и на слика многу ми фатија око вакви
...
ама многууу високи се во живоuser posted image .Нема да можам цел ден да издржам на нив.И ај демек да барам други абе сегде розеви,жолти,зелени,бљак ми се.Кај да најдам некои асални штикли класика(сеа не ептен класика теткински ама нормални некои)?

Леле, Натушке и јас гледав пред некој ден, и стварно не можеш чевли да си најдеш, 15 цм минимум се, а и боитеuser posted image , .... па некои модели лаковани што се - ми се чини само за во рафт да стојат.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 33
19.3.2012 10:06:12   
Ikana
I jaaaas!!! Sega si baram novi patiki poshto me zuljaat starite! user posted image Isto ko tebe so broevite!
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Леле јас се сум натупорена на 12см и ко крава сум некоја кај крупна па ина толкави штиклиuser posted image и како девојка носев и бевповисока од другарките и стално ме викаа мамо оти како мајка им бев user posted image инаку и сега носам за свечени прилико акога сум со Л носам или патичиња или некои пониски чевли ретко штикла а ако е веќе штикла гледам да е пониска или подебела . Амапуста неможам бр да си најдам,пред да останам труднаносев 39.40 а сега 40.41 ногата ми порасна и ретко ме факанешто

Непосредна врска до пораките: 34
19.3.2012 10:41:11   
AnnaMolly RR
Леле јас колку не сум по чевлите! Имам два пара ниски црни штиклички, едните ги купив во 2008, другите во 2009 година и ми се како нови, облечени вкупно 5 пати двата пара заедно. Имам и два пара чизми, едни црни, едни кафеави, исто од пред неколку години купени, облечени десетина пати.
Преку зимо носев мартинки, ги имав од 2004 година и зимово конечно испуштија душа. Си купив сиви ниски чизми и тие цело зимо ги носев. Летно време апостолки, ниски сандали и слично. Е, за преку лето имам милион обувки, сите до едно без штикла.

Live and let live

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 35
19.3.2012 10:52:14   
arh_diz
Natuska mnogu se ubavi ovie cevli sto si gi postavila ,na mene mi se dopagaat cevli vo boja i visoka potpetica, no nazalost nesmejam da nosam visoki mada si dozvoluvam nekogas na rizikuser posted image .Jas neznam da si odberam niski nekako se ne mi se dopagaat pa zatoa si nosam patiki

Биди тоа што си

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 36
19.3.2012 10:58:53   
maki1
Eeee ,znam kako e ,i jas bev so istata maka se dodeka ne dojdov ovde.Ajde zeni fakajte avion i site na soping vo zemjata na kondurite i tasnite.Nate ako sakas mozam da ti pratam edniuser posted image user posted image .

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 37
19.3.2012 11:11:30   
Emanuelapp
Чевли, чизми, сандали, јадранки ооо немам место повеќе малку сум ограничена во изборот сум доста висока и не можам да носам многу високи потпетици ама многу ми се допаѓаат и имам неколку пара 15см. . Инаку скоро сите ми се кафени , сиви розеви и тегет.
user posted image
Мислам дека ова ќе ми биде доволно . Скромно user posted image

< Поракaта ја уредил Emanuelapp -- 19.3.2012 11:12:31 >

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 38
19.3.2012 12:36:46   
kikicka
лелее можам да замилам таму какви има леле ...Јас сум луда за високи штикли,некакло по самоуверенаме прават а некогаш и нестабилна user posted image а и сега ми се допаѓаат овие праска боја и зелено-плаво некоја така нежна боја убаво сеслага со беж.Вчера гледав балетакнки убави за на сукња оти со Л сукња и штилкли не одат имам неколку у глава ми се вртакаат ама понатаму мајками има бутик ама ретко има број за мене и и се лутам ама па кога има си земам user posted image
сакав вакви ама немаше број за менеuser posted image

user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1

Eeee ,znam kako e ,i jas bev so istata maka se dodeka ne dojdov ovde.Ajde zeni fakajte avion i site na soping vo zemjata na kondurite i tasnite.Nate ako sakas mozam da ti pratam edniuser posted image user posted image .

< Поракaта ја уредил kikicka -- 19.3.2012 12:47:41 >

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 39
20.3.2012 9:40:11   
penelopa
Чевли уф слаба страна, последни си купив вакви user posted image  бидејќи се што купувам во последно време ми е црвено.
Кикичке овие што ги постави ти ептен се шик се мислам дали да си купам и тоа синиuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 40
20.3.2012 9:43:33   
Beatris
Јас не се откажувам од штикла, и тоа што повисока тоа боље user posted image  Носев до 9 месец кога бев трудна без проблем, сега откако тргнав на работа пак.

Само сега барам низ градов да си купам некои добри кондурчиња ама некако нема избор user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 41
20.3.2012 9:46:21   
Annet
jas ke odam vo Negotino da si kupam ihihiihh user posted image user posted image user posted image
ozbilno sakam nekoi cevlicinja taka niski,ama jas so nisoko nemozama da odam,pa ke mora malku so povisoka pluta.
neznam dali imate problem so niski obuvki,ako oblecam baletanki odma mi se pravat pluskavci,a malku povisoko,nisto nemam.cudna rabota,nikako da si najdam salam cevilicki nekoi za butkanje kolicka hahaahahaa

лелее можам да замилам таму какви има леле ...Јас сум луда за високи штикли,некакло по самоуверенаме прават а некогаш и нестабилна user posted image а и сега ми се допаѓаат овие праска боја и зелено-плаво некоја така нежна боја убаво сеслага со беж.Вчера гледав балетакнки убави за на сукња оти со Л сукња и штилкли не одат имам неколку у глава ми се вртакаат ама понатаму мајками има бутик ама ретко има број за мене и и се лутам ама па кога има си земам user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил Annet -- 20.3.2012 9:48:39 >

Непосредна врска до пораките: 42
22.3.2012 16:32:35   
kikicka
И да си купиш Пенелопа мене ми е мнг криво знаеш како убаво стојат леле мераци ама пуста моја нога ко Лопата ништо не ја збира.

А Анет да дојдеш ама јас кога ке се вратам во Мк барем две муви со еден удар издржи уште некој месец два user posted image или пак на два пати посети го Нег.user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

jas ke odam vo Negotino da si kupam ihihiihh user posted image user posted image user posted image
ozbilno sakam nekoi cevlicinja taka niski,ama jas so nisoko nemozama da odam,pa ke mora malku so povisoka pluta.
neznam dali imate problem so niski obuvki,ako oblecam baletanki odma mi se pravat pluskavci,a malku povisoko,nisto nemam.cudna rabota,nikako da si najdam salam cevilicki nekoi za butkanje kolicka hahaahahaa

user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 43
22.3.2012 16:35:56   
Beatris

Исто, ем плускавци, ем не знам да одам во балетанки и сл. Од ниско само патики ми се ок, ама патики си се патики, кондури само на штикли, немам дома ниедни рамни.

Т.е. лажам, купив едни кога бев трудна, еднаш ги облеков и ќе се убиев, па сега и ги дадов на мајка ми user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 44
22.3.2012 16:44:05   
kikicka
user posted image user posted image Имав период кога нон стоп носев штикли и нешто требаше набрзина да обавам и облеков патики....абе ке се испотепав се заборавив 3 пати се спрепнав за саат времеuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Исто, ем плускавци, ем не знам да одам во балетанки и сл. Од ниско само патики ми се ок, ама патики си се патики, кондури само на штикли, немам дома ниедни рамни.

Т.е. лажам, купив едни кога бев трудна, еднаш ги облеков и ќе се убиев, па сега и ги дадов на мајка ми user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 45
Страница:   <<   < Претходна страница  1 [2]
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Оди на:

Анкета

mecence

Dali vi se dopaga imeto Andrej?

da,mnogu (33%)

da (40%)

ne (10%)

nisto posebno (17%)

Број на сите гласови: 125

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!