|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1] 2   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Чевли за мајката
20.8.2009 13:21:12   
profesorica

Чевлите се страст на секоја жена, какви и да се на стикла или рамни секогаш се добродојдени уште еден пар.колку пара чевли имате вие, кои ви се наомилени?

дозволено е и прикачување на слики user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Непосредна врска до пораките: 1
   RE: Чевли за мајката
20.8.2009 13:26:54   
mami
не сум тип кој носи чевли, ептен сега дека работам инаку се сум во патики, не ми се удобни чевлите..имам едни ниски балетанки што си ги купив кога бев бремена, дека моравме на свадба а неможев со сандали на штикла-бев 9 месец веќе,
имам два пара од Илкамино сандалки на штикла, ги носам веке 2 гдини толку ми се погодија што душата им ја вадам секогаш кога треба да се облечам свеченоuser posted image user posted image user posted image и еден пар чизмички од Прада, на ниска штикла, доста удобни и цело зимо сум во нив

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 2
20.8.2009 13:28:57   
Боцко
абе ова темиве станале премногу женски. user posted image
ќе станам транссексуалец...user posted image

чевли, најчесто од бата. купувам само кога ми требаат. 2-3 пара различни по боја за на костум. за жм не купувам оти нема да и го погодам вкусот. мене ми се фетиш вратоврски и имам многу.

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

Непосредна врска до пораките: 3
20.8.2009 13:29:39   
penelopa
Sakam čevli...gi imam mnogu...neznam točen broj samo znam deka treba da si kpam novo ormarče za čevli- ne mi gi sobirauser posted image ....Za sekoj den praktikuvam balerinki ili pak interesni sandali ama pak niski...e za svečeni priliki sakam povisoki podpeticiuser posted image

Непосредна врска до пораките: 4
20.8.2009 13:30:48   
Adrijana
Stvarno se strast i sekogas se dobredojdeni, nemam poima kolku para imam, imam i so stikla nekolku para i nekoi taka visoko sandalcinja, no najveke se niski i udobni. Obozavam patiki, a kako na droga sum zakacena na Convers All star, niv gi obozavam i toa onie najobicnite visoki do gluzdot, platneni, gi imam takvi i ne mozam da se odvojam od niv i zima i leto sekogas si gi nosam.[link=http://rds.yahoo.com/_ylt=A0WTefScM41KHS4Ax0yJzbkF;_ylu=X3oDMTByMjgzN2dlBHBvcwM2NQRzZWMDc3IEdnRpZANJMTEzXzEzNA--/SIG=1i2af3mmc/EXP=1250854172/**http%3A//images.search.yahoo.com/images/view%3Fback=http%253A%252F%252Fimages.search.yahoo.com%252Fsearch%252Fimages%253Fp%253Dconverse%2526b%253D61%2526ni%253D20%2526ei%253DUTF-8%2526pstart%253D1%2526fr%253Dyfp-t-501%26w=660%26h=380%26imgurl=www.bagginsshoes.com%252Fimages%252Fconverse%252Fconverse-red-red.jpg%26rurl=http%253A%252F%252Fwww.bagginsshoes.com%252Fconverse-product-red.html%26size=35k%26name=converse%2Bred%2Bred...%26p=converse%26oid=af6ae5cb27d5f8ea%26fr2=%26no=65%26tt=945782%26b=61%26ni=20%26sigr=11lot49ml%26sigi=11p1e1ioa%26sigb=131ucg8qj][/link]Eve vakvi imam edni platneni kremavi i edni kozeni crni, gi obozavam.

Непосредна врска до пораките: 5
20.8.2009 13:34:13   
profesorica
јас имам многу пара чевли, сандали и чизми  и само купувам и купувам, мм направи полици во гаража и само ги редам а инаку сите ги чувам во кутија.

сандали на штикла имам едно 10 пара
салонки имам едно 6-7 пара
чизми 10 пара

А носам и спртски обувки

имам 6-7 пара балетанки
5-6 пара апостолки
3-4 пара патики
2-3 пара ниски сандали

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 6
20.8.2009 13:35:15   
srnicka
jas obozavam cevli, gi imam vo pogolem broj a najmnogu kupuvam od graffiti, najudobni i gi kupuvam na popust koga se i taka ne mi doagaat mnogu skapi. Sakam kozni i udobni cevli, cizmi i mislam deka ne treba da stedime pari koga se tie vo prasanje.

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 7
22.8.2009 1:02:14   
Еца
Имам и балетанки, и неколку летни сандалчиња, и на високи потпетици во разни бои(црни, бели, црвени, сиви),но секогаш гледам да ги купам на попуст оние кои ми се допаѓале.Ако за нешто не гледам цена тоа е за патикиuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот srnicka)
Непосредна врска до пораките: 8
2.9.2009 9:15:48   
mami
Како да изберете вистински потпетици

Секогаш кога купувате високи потпетици треба да го направите тоа без брзање, бидејќи тие се разликуваат по висината на потпетицата како и изработката, па затоа ви е потребно време додека ги пронајдете вистинските.

Без разлика на тоа кој број на чевли носите, секогаш пробајте еден поголем и еден помал број. Скапите модели имаат и меѓу броеви, па затоа проверете. Ако со нив ќе носите чорапи, пробајте ги и на чорапи.

Никогаш не купувајте високи потпетици кога сте максимално уморни или пак само затоа што истиот пар изгледа одлично на вашата пријателка. Освен тоа гледајте избраните чевли да стојат добро на фармерки, но и на здолниште за да не морате постојано да барате соодветна облека да ги комбинирате.

Доколку целото свое време го поминувате на рамни чевли, во никој случај веднаш не купувајте ултра високи потпетици бидејќи тоа ќе биде фатално по важите нозе. Наместо тоа изберете модел кој има подебела потпетица и не е многу висока.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 9
2.9.2009 9:38:15   
arh_diz
Mozam da kazam deka cevlite mi se slabost imam mnogu , i postojano koga izleguvam da kupam nesto kupuvam cevli a toa sto trebalo da kupam go zapostavuvam . Mi se slucuva imam cevli a nemam pantaloni ili bluza za niv:)

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 10
2.9.2009 9:40:41   
mother 29
jas obozavam baletanki,jadranki...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 11
2.9.2009 9:47:27   
mami
и јас сум нон стоп на ниско..тешко ми е со високитеuser posted image user posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 12
2.9.2009 9:50:50   
profesorica
Arh_diz и јас сум иста.Имам многу и се збунувам 1000 комбинации ми се прават у глава пред да излезам а пак си викам, немам што да облечам.Си имам проблемuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 13
8.4.2010 17:57:52   
Saturn
Значи смрт ми е овој период помеѓу чизми и летни чевли user posted image никогаш ништо не ми се свиѓа по продавниците. Сакам некоја чевла да е на штикла, не премногу елегантна, туку онака за со фармерка. Штиклата да и биде не баш тенка (бидејќи пешки одам на работа, 7-8 мин. ми е од дома) и да е околу 8 см. Најчесто к упувам од Adams или од Grafiti  од Ramstore. И Bata се ок само кога с на попуст user posted image . Некоја идеја за чевли за овој период? од каде купувате вие?

Непосредна врска до пораките: 14
8.4.2010 21:06:50   
melody
Bas temava me pottikna da pocnam da razmisluvam kolku para cevli,cizmi,sandali ,patiki imamuser posted image Onaka na pamet broenje zatoa sto pola mi se vo sk,a pola tuka ispaga okolu
30 para cevli(baletanki,na niska stikla i vrtoglavo visoka)
30 para sandali(apostolki,na niska stikla i povtorno visoka)
20 para cizmi (niska stikla,visoka stikla,nad kolenici ,do gluzd ,nad gluzd)
7 para patiki
Ne mi e bitna cenata moze da gi platam i skapo mnooogu ,a ponekogas si kupuvam i eftini ili pak cekam popust se zavisi od raspolozenie i od pari kako imam vo momentot.Nekogas i na mene mi se slucuva da kupam prvo cevli,cizmi ili sandali i  posle spored niv da moram da kupam uste nekoe novo parce obleka.

(Одговор на членот Saturn)
Непосредна врска до пораките: 15
8.4.2010 22:13:46   
topce
чевлите не ми се баш стаст и ги имам од потреба:
црни и кафени-чизми, високи штикли (за работа и слично) и ниски чевли.

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 16
8.4.2010 22:59:37   
Cacko
cevli i cizmi imam poprilicno posto imam golem broj pa koga ke nacekam gi kupuvam bez ogled na cenata i na toa dali imam veke takov slicen model ili boja:)))inace nosam na patiki 42-43 a na cevli 41 posto ne pravat pogolemiuser posted image ama treba da e golem kalapotuser posted image si imam maka jas luge ama posto od 13 god mi e tolkava nogata,veke se naviknav a i mm so mene da se nervira koga ne mozam da gi kupam tie so gi sakamuser posted image

(Одговор на членот topce)
Непосредна врска до пораките: 17
8.4.2010 23:44:49   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cacko

cevli i cizmi imam poprilicno posto imam golem broj pa koga ke nacekam gi kupuvam bez ogled na cenata i na toa dali imam veke takov slicen model ili boja:)))inace nosam na patiki 42-43 a na cevli 41 posto ne pravat pogolemiuser posted image ama treba da e golem kalapotuser posted image si imam maka jas luge ama posto od 13 god mi e tolkava nogata,veke se naviknav a i mm so mene da se nervira koga ne mozam da gi kupam tie so gi sakamuser posted image

user posted image user posted image user posted image Ти си имаш мака со голем, а јас со мал број, носам најчесто 36 или 37 зависи од калапот, а многу често и 35 и често ми се случува кога купувам чевли да прашам прво од кој имаат број, а потоа да бирам...:( макии
Инаку имам доста и високи и рамни и спортски и елегантни, колку се на број навистина не знам, затоа што имам и кај мајка ми и кај свекрва ми и тука во станот каде што моментално живеам ги зедов само оние кои што најмногу ги носам

(Одговор на членот Cacko)
Непосредна врска до пораките: 18
5.12.2010 11:50:58   
Viktori
Чевли почнав од оваа година да купувам. Чизми имам едно 5 пара (обожавам чизми) а сум ги носела 0 парт, освен едни рамни, зелени ги убив од носење. Каубојки, со ниска, со висока штикла ама џабе. Јас за тај работа не сум user posted image user posted image user posted image
И читам погоре по 100 пара кондури.... и се чудам user posted image ама ај, секој со својата болест user posted image user posted image user posted image

Инаку фрлам пари само за патики. Мора да се саглам. Последните рибок убаво ги платив а квалитет ко за земја од третиот свет. Претходно имав Адидас за ЕУ пазар и ги убив од носење.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 19
5.12.2010 22:04:14   
baby mama
Jas pred okolu eden mesec bev vo Tetovo po cevli za svadba i cizmi za sekoj den. Ima mnogu mnogu ubavi modeli vo edna prodavnica Cudo taka mislam deka se vikase ama malce tamu bea poskapicki. Gi svrtev site prodavnicki tamu i navistina ima ubavi modeli na cizmi,konduri pa i sandalite vo nekoi dukani uste stojat i toa po namalena cena user posted image

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 20
5.12.2010 22:17:06   
Maca25
Јас не сум колекционер user posted image на чевли, купувам, носам, фрлам и така. Посебно откако се породив, стапалата тотално ми се издеформираа, па тешко си наоѓам нешто што би било прогодно и удобно. Најчесто сум со патики, но имам 2-3 пара кондури кои ми се посвечени и седат во кутии спакувани. Имам чизми, кои гарант сега не ми се точни. Како да ми се пораснати стапалата user posted image
За свадбата на брат ми едвај најдов кондури. Цел град го превртев. Тие што ги купив се црни, на мала штикличка и би можела и понатаму да ги носам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 21
16.12.2010 15:34:41   
Maca25
што викате за овие? user posted image

user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 22
16.12.2010 23:22:21   
baby mama
Simpaticni se Maca, iako mnogu boi nekako mi imaat user posted image

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

Непосредна врска до пораките: 23
27.12.2010 21:33:21   
Maca25
 смешни се и колоритни, за такви и се правени user posted image user posted image user posted image ови не се за секој ден. user posted image user posted image

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 24
2.11.2011 10:32:27   
rina13
obozavam obuvki nebrojni pati do sega sum kupuvala i sum sakala cisto onaka da si napravam kolekcija e sega loso e kaj mene sto obuvki traat 3 meseci i posle se raspagjaat bez razlika kolku pari sum gi kupila mozda grubo odam ili nz sto e rabotava a i nemam mn kilaza da reces od tezina popustaat imam ekoi si 56 57kg,osven eden par cizmi sto gi imam i eve 3ta godina ne im fali nisto se drugo mi se raspagja,nz stvarno sto e problemot a davam vo prosek po 50e za eden par,ili tolku im e kvalitetot kaj nas nego sakav a prasam dali vas toa vi se slucuva ili u mene problemoot.

Непосредна врска до пораките: 25
Страница:   [1] 2   Следна страница >   >>
Страница: [1] 2   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

ime za masko
Angelce Monice

koe ime e poubo za malecko momce :)

Aleksandar (67%)

Aleksej (33%)

Jovan (0%)

Slavco (0%)

Број на сите гласови: 3

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!