|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Целулит
23.6.2011 8:32:26   
Bogdancanka
Како се справувате со целулитот?Дали користите некои креми или?

јас искрено никако,бегам од огледалотоuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Непосредна врска до пораките: 1
   RE: Целулит
23.6.2011 15:01:29   
miana
Oh lele
jas koristam od avon i mnogu zum zadovolna ima rezultati :)

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 2
23.6.2011 15:10:38   
Maci3
Никаква крема не користам,а во бременоста доста имав целулит.Вежбање и само вежбање user posted image ,тоа е спасот

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 3
23.6.2011 15:15:31   
Maca25
Јас до пред да останам трудна не знаев што е целулит. Сега имам на нозете, стомакот...и да не редам уште. user posted image
Имам едно направиче за масажа ама многу ретко се масирам. Нешто антицелулитени креми и гелови многу не користам, а треба. А и не знам што да купам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Maci3)
Непосредна врска до пораките: 4
27.6.2011 2:53:54   
Olivia
Vo posledno vreme ekstremno variram vo tezina no fala bogu memam nekoj poseben problem so celulitot , postoi da , megutoa ne e mnogu izrazen, se spravuvam so anticelulitni masazi i ubedlivo naefikasna anticelulitna krema e Satva i Goodbye cellulite na Nivea koristam sekogas po tusiranje.

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 5
27.6.2011 12:36:31   
Bogdancanka
ne deka i jas imam koj znae kolku no sepak go imam i mnogu se nerviram,ne koristam nikakvi kremi no mislam deka e vreme da pocnam da vidam dali ke ima rezultatuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 6
20.7.2011 11:58:56   
mila 3
dali nekogas ste probale od caevite protiv celulit? imam koristeno kremi no mislam deka treba poveke firicka aktivnost

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 7
20.7.2011 13:27:42   
Martins mom
Само со вежбање се кине целутит, никако на друг начин. Имам слушнато дека бршленот помага за негово отстранување

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот mila 3)
Непосредна врска до пораките: 8
20.7.2011 13:34:04   
Beatris
Мене ми го донесе бременоста. На подарок! Фала и user posted image user posted image user posted image  Пред тоа немав. И сега чаре? Ќе почнам и јас да се шлакам со кремине па ќе видимеuser posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 9
20.7.2011 13:40:35   
Martins mom
Многу чудно, ама ете после пораѓајот имам многу помалку целулит него претходно. Во бременоста шо да ти кажам, ептен многу, ама се јадеше на великоuser posted image user posted image Сега го имам помалку отколку кога бев девојка.

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 10
20.7.2011 13:50:11   
Beatris
Ауу дај боже! Може ќе го снемаuser posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 11
22.8.2013 8:48:57   
Felly RR
Летово поминува веќе, ама ќе се најдат советиве за наредно летоuser posted image (од дормео.ком.мк):

Цврста кожа со помош од природата

- Јадете лубеници затоа што тие помагаат во елиминирањето на вишокот вода од телото, а со тоа се намалува и целулитот.
- Јадете јаболка и млечни производи, препорачливо обичен јогурт, бидејќи карнитинот во јогуртот и пектинот во јаболката го забрзуваат разградувањето на мастите.
- Добар извор на пектин исто така се сливите и цитрусните овошја. Сокот од лимон го забрзува излачувањето на колаген, што на кожата ѝ дава цврстина и флексибилност.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 12
23.8.2013 1:55:34   
MademoiselleNina
Јас имам многу целулит, и никад ништо не сум превземала, и пред некој ден купив некоја си демек ултра добра крема против целулит и ај викам пред да идам на кафе да се намачкам ....
Леле кога почна да ме пече, да ме гори, да ми врие кожата .... не знаев шо да праам со себе ... а бе гола трчав насекде
user posted image

15 мин така...
и толку ... пробав уште еднаш после некој ден... ја тоа не можам да го трпам user posted image ужасuser posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 13
23.8.2013 7:10:08   
deluxe
Nemam nitu gram celulit,kaj mene e genetski,ne deka vezbam ili kremi,takov mi e organizmot,mozebi zatoa sto ne jadam solenouser posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 23.8.2013 7:12:04 >

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот MademoiselleNina)
Непосредна врска до пораките: 14
28.11.2013 16:31:29   
marchi
Како да си направите ефективна масажа?

За да си направите една ефективна масажа ви е потребен природен мед и масло за масажа. Маслото може да биде од лаванда, нане, лимон, портокал, еукалиптус или некое друго, кое ви е подостапно.

На секоја чајна лажичка мед, додајте 5 капки масло или микс од различни масла. Ако ги масирате само задникот и бутовите, доволни ви се 2 чајни лажички мед и 10 капки масло. Медот и маслото смешајте ги непосредно пред да ја правите масажата. Ако користите различни масла најдобро е прво да направите смеса од нив и потоа да го додадете медот.
Смесата која сте ја приготвиле нанесете ја на рацете. Потоа премачкајте ги областите засегнати од целулит. Дел од смесата треба да остане на вашите раце.
Залепете ги рацете на телото и полека одлепувајте ги. Во почетокот правете го тоа бавно и внимателно.
Откако ќе се привикнете, започнете посилно да ги прилепувате и побрзо да ги одлепувате рацете.
Масажата треба да трае од 5 до 10 минути. Потоа отстранете ја смесата со топла вода. Премачкајте го телото со хидратантен лосион или млеко. Се препорачува оваа масажа да ја практикувате 15 дена.

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 15
22.6.2014 12:41:39   
Felly RR
ВО повеќе статии што ги читав, најдов рецепти за пилинг со кафе кој помага за намалување на целулитот. Кофеинот ја зголемувал циркулацијата и ги намалувал масните клетки под кожата. Има различни рецепти, но наједноствно е да се собира талогот, и истиот да се употреби за масажа на критичните делови. Може и да се измеша со маслиново масло и мед, и да се остави околу пола саат да стои, ама јас го избрав овој поедноставниов начин, па ќе видиме дали ќе има ефект.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот marchi)
Непосредна врска до пораките: 16
23.6.2014 15:33:00   
miana
Сатва од алкалоид, ја има во сите аптеки..Не е скапа, предобра е...Ставаш, ја втријуваш и за 10,15 дена има ефект.....Мене ме пече многу и ми се вцрвува местото, а на шишето пишува дека печење и црвенило е резултат на активните супстанци..Составено е од кофеин, бршлен и уште нешто... Пробајте

Животот е краток. Крши ги правилата, простувај брзо, бакнувај бавно, сакај вистински, смеј се неконтролирано и никогаш не жали за нешто што те насмеало.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 17
7.7.2014 14:23:14   
marchi

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Сатва од алкалоид, ја има во сите аптеки..Не е скапа, предобра е...Ставаш, ја втријуваш и за 10,15 дена има ефект.....Мене ме пече многу и ми се вцрвува местото, а на шишето пишува дека печење и црвенило е резултат на активните супстанци..Составено е од кофеин, бршлен и уште нешто... Пробајте

kolku e cenata?

Непосредна врска до пораките: 18
7.7.2014 14:51:23   
miana
Па да се јавиш во зегин ке ти кажат цена. Зависи колку милилитри ке купуваш. Денес баш видов од литро е околу 630 денари, а има од 500мл, и од 250 мл.
Ептен е добро!!!!
Јас имам од 500мл и не се секавам колку го платив ама околу 300 денари беше

< Поракaта ја уредил miana -- 7.7.2014 15:02:06 >

Животот е краток. Крши ги правилата, простувај брзо, бакнувај бавно, сакај вистински, смеј се неконтролирано и никогаш не жали за нешто што те насмеало.

(Одговор на членот marchi)
Непосредна врска до пораките: 19
8.7.2014 22:37:07   
marchi
vredi da se proba user posted image ke prasam pa ke si nabavam stom bilo tolku dobro kako sto velite.

Непосредна врска до пораките: 20
Страница:   [1]
Страница: [1]
Оди на:

Анкета

Миење заби.
Admin

Кога почнавте да им ги миете забите на вашите деца?