Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Вечерва сум посебно среќна и со некоја позитивна енергија, која излезе од нигде никаде, па ми дојде идеја да ја споделам со сите вас! Ајде делам позитивна енергија.... повелете послужете се
Ќе земам малку позитивна енергија, ми треба и вечерва, а ќе ми треба и во наредните денови. Ќе треба многу минуси да претворам во плусови, заради Миа, Марио, мм, заради себе и заради тебе мила Рингераја, која ме исполнуваш максимално
Од овој момент сум цврсто решена да станам позитивна и оптимистична!!!!! Еве, свечено, на РР ветувам дека ќе престанам да се самосожалувам, да си правам црни сценарија и секогаш да го очекувам најлошото. Од овој момент ќе се трудам да верувам дека СЕ ЌЕ БИДЕ ДОБРО! Кој во чуда верува, чуда му се случуваат!
Од овој момент сум цврсто решена да станам позитивна и оптимистична!!!!! Еве, свечено, на РР ветувам дека ќе престанам да се самосожалувам, да си правам црни сценарија и секогаш да го очекувам најлошото. Од овој момент ќе се трудам да верувам дека СЕ ЌЕ БИДЕ ДОБРО! Кој во чуда верува, чуда му се случуваат!
e viktors ,i za toa ima resenie...ke mu kazes na kelnerot da ti dopuni oti plakas za cel pijalok a moze i nekoja tvoja prijatelka se napila epa sega ne e strasno ni toa.znam deka si drustvena
Денеска сум пресреќна!!! Си ја најдов најдобрата другарка што некогаш сум ја имала! И тоа у Милано е, човече... не можеме ни кафе да пиеме! Па си закажавме состанок на скајп вечер. Едвај чекам да ја слушнам!
< Поракaта ја уредил виктори -- 13.9.2010 18:38:02 >
Уф колку ми фали Да не знаете како може песимист да се претвори во оптимист на неопределено време? Не ја бидува ова вака,мора да преземам мерки. By the way,ќе си земам малку од твојата Felly RR,добро ќе ми дојде.
Уф што убаво кажано Да, кој чека ќе дочека ,само мене ми се гледат тооолку недостижни сите тие патеки кои водат до успехот.Изгледа ќе мора да почнам од овде ,tnx Felly.
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното...
Анкета
Dali vasiot maz vi pomaga okolu decata? Sandra Petrusevska
Da,no poretko (43%) Da,sekako (35%) Voopsto ne saka da go pravi toa (7%) Celata rabota ja prevzema toj (2%) Samo koga sum epten premorena (8%) Mi plakja pomosnicka (6%)
Број на сите гласови: 89
Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!