Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Денот го почнувам со....... 21.11.2015 12:49:29
marchi
ke si svaram kafe,dodeka se ladi ke mu stoplama na maloto mleko i ke si napravam musli ke sednam na internet ili ke si zemam nekoe spisanie i ne sakam da me zamaraat
RE: Денот го почнувам со....... 23.11.2015 11:57:45
MamaKiki
denot prakticno mi zapocnuva so menuvanje na peleni i mienje na maloto gazence na sinko i toplenje na mleko e posle ova sledi kafe i detot oficijalno spored site moi pravila i propisi e zapocnat probav da smenam so sokce ama ne biva kafe si e kafe da se razberime
RE: Денот го почнувам со....... 23.11.2015 14:43:58
miana
Kafeeeeeeee. i raspravii so kerkami sto ke oblece denes za vo gradinka.... Mora da bide po nejzino
Гушкајте ги бебињата. пеперутка16
Дали вашите бебиња (6-12 месеци) сакаат да бидат гушкани? Моето дури и не слуша, само ме турка, се качува на мене, влече,... дури и не сака да биде носена, само гледа да избега. Ми е тоа навистина чудно.. Какви се вашите?