Tanjat7880
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska### Здраво и од мене женски, јас немам ништо убаво да се пофалам ова наместо најсреќен ми беше најтажен Велигден , Мартин се разболе , со мм искарани сите денови, три дена беше дома наместо да уживаме заедно ние со караници, се заради што му кажав дека ми треба малку слобода и мир дека малку сакам да сме сами, не ме сфати се изналути и не планирам повеќе ништо да зборам, ќе ќутам и ќе си трпам во срцето и душата, побрав малку љубов само а добив навреди , понижувања и слично, јас сум била расипано створење, не сум почитувала никого а во оваа година дена овде збор не сум рекла настранаизвинете на мојава негативност ама стварно не можам повеќе не моѓам да поминам преку овие навреди мислев дека ме сака ама изгледа многу грешев Дајте ми и мене од кафето само тоа ми останува да си пијам кафе овде со вас Pepelashka,neli veti deka nema da se nervirash i deka ke bidesh maksimalno samodisciplinirana!!!Bolno dete pa i za vreme na praznik e stvarno horor situacija i za toa te razbiram ama seto ostanato,ne!Netreba da dozvolish nikoj da te iznervira i mnogu e dobro shto si KAZALA I OBJASNILA ZA TOA KAKO SE CUVSTVUVASH I SHTO TI TREBA.E sega za tvojot mm ova e novonastanata situacija i napadot e najdobra odbrana,no ti nesmeesh da se otkazuvash,samo jasna cel i rabota i se ke bide vo red,daj mu malku vreme na mm da svati shto si kazala!
|