Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Што прават вашите деца во моментот? 23.7.2011 12:44:15
*miki mami*
Zaspa so babamu jas malku da odmoram
RE: Што прават вашите деца во моментот? 23.7.2011 13:01:09
blond
Пак заспа А сакав да биде буден за вечер он да спие а мама да може да оде на свадба
RE: Што прават вашите деца во моментот? 23.7.2011 13:38:01
nadica
си вози воз низ соба и минува низ граници оди во америка кај тетка и, во англија кај чичко и,... и ја пее „иде возот од кочани“ а јас сум граничар
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
(Одговор на членот blond )
RE: Што прават вашите деца во моментот? 2.8.2011 11:55:44
mila mama
Si spie, srcka mala
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 2.8.2011 11:59:30
Felly RR
Си игра со тато
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 2.8.2011 14:52:59
Maca25
растура по дома!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што прават вашите деца во моментот? 2.8.2011 15:10:14
Тања РР
Тепа една топка и и вика „да, да, даааааа“.
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Што прават вашите деца во моментот? 2.8.2011 17:35:05
Палешка РР
Марио се забавува со друшто во градиште, а Миа зела едно ташниче, го ставила на рамо и вика "таооо"
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 2.8.2011 17:41:44
AnnaMolly RR
До сега не тепаше сите по ред, а сега спие како заклан со татко му.
_____________________________ Live and let live
RE: Што прават вашите деца во моментот? 2.8.2011 18:29:33
arh_diz
Si igra na pod
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Што прават вашите деца во моментот? 3.8.2011 23:49:32
Палешка РР
Син ми збесна Денес примаше системи, а вечерва е на плажа брка сојки Радувајте се дури се до вас децата
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 4.8.2011 14:08:51
miana
se javiv da prasam sto pravi - svekrvami rece deka baraba moja kravica za da spie
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.8.2011 13:15:48
miana
Kerkami vcera dobi bazent ( svekormi i kupil) i nemozese da mu se iznaraduva.Momentalno sigurno pliva/..
(Одговор на членот miana )
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.8.2011 13:35:34
zapce
Само што и се јавив на мајка ми спие, а после го чека вкусен ручек мешавина од зеленчук, што го спремив вчера
_____________________________ Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене? Ако сум само за себе - што сум јас? Ако не сега - кога?
(Одговор на членот miana )
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.8.2011 13:49:51
Mihaela 2010
Ја полудела мајка ми денес,воопшто не е заспана,а сабајле ми стана во 10 до 7..живец
(Одговор на членот zapce )
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.8.2011 14:04:11
maki1
Spie ,denes e zasemetena od vakcinite,taka da jas imam vreme da sednam da vidam sto ima n a net.
_____________________________ Pantai Rai -Heraclitus
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.8.2011 16:45:05
Felly RR
Ги разгледувашесликите од свадбата, и доаѓа кај мене и ми вели „мммм“ и се оближува со устето, кога гледам стасала до сликите кај што ја сечиме тортата
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
(Одговор на членот maki1 )
RE: Што прават вашите деца во моментот? 2.9.2011 12:16:00
Џесика
Гледа „Храна и вино“, и на маса има све што има во емисијата, лажици, тањирчињата негови, неколку зрнца ориз што ми украде вчера, и домино коцки, и меша ли меша
_____________________________ Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.11.2011 9:44:33
Maca25
уште спие!!! не можам да поверувам - 9:45 е, а Н. не е станата уште!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.11.2011 10:08:43
Annet
zaspa sega subavko mi e,posledno vreme samo si lezi si spie;-)))))
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.11.2011 10:12:19
Viktori
Гледаат кетс анд догс. многу добро филмче. Порано и јас го гледав со нив
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
(Одговор на членот Annet )
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.11.2011 11:15:58
kikicka
Станавме пред едно 45мин,сега јадеше јас дојадувам и си игра ,ми чисте и гледа ТВ.
_____________________________ Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.11.2011 11:46:22
bebuskicka
spie li spie .....neka spie malku raat a neli taka rasnat
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.11.2011 12:19:56
Felly RR
И моето спие.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.11.2011 15:55:21
AnnaMolly RR
Го однесов сабајле кај моите, јас дома чистам. Си игра со нив, многу му било забавно. Ги смее, им кажува се ново што научил
_____________________________ Live and let live
Анкета
Дете.пеперутка16 Дали некогаш ви се случило возрасен, близок или не, да го удри вашето дете во ваше присуство и како реагиравте?