Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 6.7.2011 12:01:54
AnnaMolly RR
Правам пауза од работа и јадам инстант супа. Им станав голем фан.
_____________________________ Live and let live
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 29.7.2011 23:08:08
Felly RR
Сега ќе почнам да преведувам некои документи. Ме чека работа.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 29.7.2011 23:13:25
Snowhite RR
Гледам галерии од купатила на интернет, утре треба да ги купиме елементите, а уште не сум се одлучила што сакам и на каква боја сакам
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 29.7.2011 23:21:38
nadica
само што ја заспав надица, јадам праска ве читам и се спремам да пеглам додека не ми се преспие мн
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2011 11:25:35
Bogdancanka
грицкам сончоглед
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2011 12:21:38
Martins mom
јадам и правам јадење
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2011 13:23:22
AnnaMolly RR
Sedam na terasa i pijam kafe, cekam da stane Filip pa da setame po rodnini
_____________________________ Live and let live
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2011 14:14:18
kuklica
brojam miniti za da dojde vreme za doma ama nekako ne odi
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2011 15:08:33
mila 3
gledam plocki za kujna na internet, nemam nikakva ideja a fala bogu neznam ni kaj ima prodavnici pa i toa baram
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2011 17:58:07
Felly RR
Ја копам фармата Се досадувам.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2011 18:54:18
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3 gledam plocki za kujna na internet, nemam nikakva ideja a fala bogu neznam ni kaj ima prodavnici pa i toa baram Мм е дистрибутер на плочки, носат низ цела Македонија, а и ги реди исто така.Ако сакаш ќе ти пуштам слики, може ќе ти се допадне нешто.Ти од ск си?
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2011 23:45:18
mila 3
da, od sk sakas na mail da mi pustis?
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2011 23:52:53
sabrina
mi se spie a nikako da zatvoram cao rr dobra nok na site
< Поракaта ја уредил sabrina -- 30.7.2011 23:53:21 >
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2011 12:39:23
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3 da, od sk sakas na mail da mi pustis? пиши ми пп со твојот мејл
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2011 14:18:13
Maca25
Пијам кафе, го гледам ручекот, јадам брускети..
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2011 14:20:01
Zivka*
Konecno se ispruziv na krevetot i uzivam vo klocanjeto od moeto sakano
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2011 14:23:13
Maca25
живка, уживај и одмарај сега...после со бебе за лежење време нема јас конечно ја успав Нина пред 3 саат...
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2011 14:48:40
Палешка РР
Го спремам син ми, утре заминува на одмор Се мрднав
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2011 15:39:00
ananikol
Spremam kafe za nadvor vo parkceto da se napieme so mazle dodeka si igra moj.... patem razmisluvam ....kaj da najdam "recept" za bliznaci
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2011 16:37:28
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR грицкам сончоглед И јас
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2011 16:39:02
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3 gledam plocki za kujna na internet, nemam nikakva ideja a fala bogu neznam ni kaj ima prodavnici pa i toa baram Мм е дистрибутер на плочки, носат низ цела Македонија, а и ги реди исто така.Ако сакаш ќе ти пуштам слики, може ќе ти се допадне нешто.Ти од ск си? Ај и мене и ние треба да купуваме плочки и за во купатило и за во кујна
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2011 23:06:13
Zivka*
Pa znam Maca RR zatoa sea se trudam sto poveke da odmaram :)))pozdravce
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 1.8.2011 20:36:18
Maca25
пијам скопско! живели!
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 1.8.2011 21:38:56
Bibe 14
Razgleduvam parfemi na internet i se mislam koj da si go kupam
_____________________________ THE SKY IS THE LIMIT!
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 1.8.2011 21:41:09
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR пијам скопско! живели! Пијам амстел!!! живелиии
Анкета
Секс.пеперутка16 После сексот со сопругот, ти?