jovanka
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki Чек да не испуштам овде Јовано! Јованке! крај Вардарот седиш, бело платно белиш, бело платно белиш душо, срце мое, Јованоооооо! ихааааааааа (мислам дека не ги утнав зборовите, не ми замерајте не сум ја чула песната долгооо) Колку години ти се разлика децата и дали е тоа совршена разлика меѓу првото и второто? tocno sedum ipol godini Како постарото го прифати помалото, имавте ли некои интересни анегдоти во врска со тоа, раскажи некоја? na pocetokot normalno ljubomora ama od druga strana i zastitnicki se odnesuvase kon bratceto najinteresno koga dojdovme doma znaci ona znaese samo kaj se rabotite za bebeto i mama koga ke treba da ja zemat od bolnica toa go napraviv da i dadam odgovornost ama koga se pojavija babite na vrata doma uste sto ne gi izbrka vednas demek ona se znae za bebeto a oni nisto i den denes se javuva nekoja ljubomora ama gledam na dvajcata da im se posvetam zatoa mama nema vreme za sebe ovoj period. Зошто немаш тикери за нивните возрасти? e da znaes deka citam ili pisuvam 200 na saat i vrsam mal milion obvrski Колку ти помага сопругот во воспитувањето на децата и дали се согласувате со воспитните методи кои ги пирменувате? mnogu malku so ogled na rabotata zatoa jas sum so niv Кој му помага во училишните задачи на школарчето? jas i brat i kolku ne razbira koga zborime sto ima za domasna ili ucenje trca nakaj detska me vlece za raka da zememe knigata sto treba da ucime i mislam slusajki ne on mal glavna igracka mu se boickite,tetratkite i knigite. Професор за кој предмет си? fizicko vospitanie ако сакаш уште прашања, кажи, ќе се навратам dovolno na kratko ti odgovoriv imam gosti