Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Како да поставиме тикер? 19.4.2010 11:25:55
mother 29
матушка,по тикерот твој испага дека на детето ти ,му е денес роденден! ај види ја датата?!
RE: Како да поставиме тикер? 19.4.2010 11:31:24
matushka
Ne be zasto? Na 02.04 napravi 2, sega proveriv, se e tocno vneseno, zamo sto ne pokazuva tikerot nedeli, tuku samo godini i meseci.
RE: Како да поставиме тикер? 19.4.2010 11:34:08
mother 29
аха видов отпосле...можеш да си го подесиш тикерот да ти покажува и денови и недели.ептен точно да е до ден! позз
RE: Како да поставиме тикер? 23.5.2010 17:14:12
niki
Боцко, треба да си го обновиш тикерот
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Како да поставиме тикер? 4.3.2011 15:28:26
Maca25
сајтов за тикери го видов од кај пенелопа. има супер тикери.
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Како да поставиме тикер? 6.3.2011 17:21:02
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 сајтов за тикери го видов од кај пенелопа. има супер тикери. ....послужете се...само да ни е РР поубава и повесела
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Како да поставиме тикер? 9.5.2011 10:19:43
Maca25
Ајде ставајте тикери !!!! покажете ни колку време се обидувате да забремените, или пак која недела сте бремени, колку месеци/години има вашето најмило, колку време доите, колку години сте во брак, во врска, колку кг. сте ослабнале од почетокот на диетата....
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Како да поставиме тикер? 9.5.2011 10:28:43
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 Ајде ставајте тикери !!!! покажете ни колку време се обидувате да забремените, или пак која недела сте бремени, колку месеци/години има вашето најмило, колку време доите, колку години сте во брак, во врска, колку кг. сте ослабнале од почетокот на диетата.... зарем и вакви има
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Како да поставиме тикер? 9.5.2011 10:39:39
Maca25
Секако дека има!! Види на страната што ја имам ставено погоре (уствари таа ја видов јас од твојот тикер).
RE: Како да поставиме тикер? 9.5.2011 10:53:30
penelopa
Супер да ги поттикнеме новите членови да си стават тикер
RE: Како да поставиме тикер? 13.4.2012 14:34:44
kikicka
Ајде ставајте тикери мнг е интересно за сеимаш тикерчиња јас сега ке си направам за членство од рр Еве уште една страница за тикери Тикери
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 13.4.2012 14:40:36 >
_____________________________ Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
RE: Како да поставиме тикер? 13.4.2012 14:36:59
Natasa981
eheee kikicka jas od koga imam tiker... :))
_____________________________ Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден
RE: Како да поставиме тикер? 13.4.2012 14:44:29
kikicka
Знам Наташа 981 ова зановите членови и тие што немаат .:)) ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981 eheee kikicka jas od koga imam tiker... :))
_____________________________ Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
RE: Како да поставиме тикер? 29.4.2012 21:18:55
Natuska85
И јас имам нов тикер,истиот важи и за кикичка,беатрис и андрианче
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Како да поставиме тикер? 30.4.2012 11:44:45
kikicka
Па треба јас уште два да ставам ,за одморот,и за слабеењето ПС:Ставив
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 30.4.2012 11:56:18 >
RE: Како да поставиме тикер? 30.4.2012 13:12:56
Felly RR
Леле Кикичка, кој може да ги догледа сите Мене еден ми е доста
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Како да поставиме тикер? 22.12.2012 21:58:44
Ring
si staviv i tiker
RE: Како да поставиме тикер? 16.3.2013 13:42:08
Gwendolin
Јас изгледа малку смотана сум, од кога се мислам тикер да ставам, ама не знам каде . Отворив мој профил...и? Не знам каде да го ставам ?
RE: Како да поставиме тикер? 16.3.2013 13:52:47
Melanija RR
Кликни на Моја рингераја ,потоа Поставувања, па Форуми и тука има за потпис и тикер и кога ќе ставиш линк најдоле на Зачувај промени
_____________________________ 3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Како да поставиме тикер? 16.3.2013 14:04:42
Gwendolin
Етеее готово, фала Меланија РР
_____________________________ Само Вселената и човечката глупост се бескрајни. Всушност, за Вселената и не сум толку сигурен. - Ајнштајн
RE: Како да поставиме тикер? 26.6.2013 23:46:49
Snow Queen
Знам да направам тикер, но не можам да го најдам местото за да го поставам кодот.
_____________________________ 07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени
RE: Како да поставиме тикер? 26.6.2013 23:59:50
vezilka RR
Во моја рингераја, па отвараш Поставувања, отвараш Форуми и таму имаш прозорче насловено тикер. Ајде пробај :)
RE: Како да поставиме тикер? 27.6.2013 9:50:30
Felly RR
Постот за аватар е префрлен ТУКА.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Како да поставиме тикер? 10.8.2013 15:58:56
Felly RR
Ајде да се потсетиме на темава, и кој нема - да си стави тикер Да ни биде повесело на РР!!!
RE: Како да поставиме тикер? 10.8.2013 16:35:44
Ring
Eve jas si gi osveziv tikerite. Si staviv i eden za doenje. Edvaj se odluciv koj da gi odberam
_____________________________ Your children will become who you are...so be who you want them to be !
Анкета
ime na moeto bebe dragance2006 mi kazaa deka e masko maz mi saka da go nosi imeto na negoviot tatko jas nesakam ve molam za pomos simon (
32% )
marko (
40% )
zarko (
2% )
aleksandar (
26% )
Број на сите гласови: 415 Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш
своја анкета !