|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Трудници во третото тромесечје II - од 27...
13.9.2011 22:40:58   
Merka5
Milo da e zdravo i zivo sinceto user posted image !!! Sto se zalite be zenski,lapate blago pa posle jas sum 20kg jas sum 30kg popravena user posted image ......Sala na strana i jas sum popravena 20kg ama ne sum izoblicena,se si e nasekade otideno a i malishanov super si napreduva pu pu pu da ne go urocam idnio fudbaler na Chelsea user posted image ! Inace pak problem so zabive,iskoci deka sepak e ovaa ne tolku umniot umnik, saka da iskoci ama nema kade,bidejki site zabi mi se na mesto,a da imav bajagi zeznat grc sinoka cel list na desnata noga,bolese ko nekoj da mi ja sece,ripna mm da masira ama sepak me izbole za site pari i denes kaj ko meceto Usko se dvizam,tolkavi oteceni nozete, uste i podkrivuvav,cirkus user posted image Inace se e rozevo user posted image . Bese li nekoj na casovite za trudnici da ni raskaze sto ucele?

< Поракaта ја уредил Merka5 -- 13.9.2011 22:44:07 >

(Одговор на членот sani 13)
Непосредна врска до пораките: 1651
14.9.2011 8:11:56   
vesnab
cestitki milo20052011, da e zivo i zdravo sinceto, uzivaj sega i guskajte si se  user posted image ...ogromen pozdrav i backi do bebushot

(Одговор на членот milo20052011)
Непосредна врска до пораките: 1652
14.9.2011 9:06:24   
belabela
Cestitki Milo neka e zivo zdravo sinceto user posted image user posted image user posted image

Sto se odnesuva za casovite za trudnici vcera ne se odrzaa ne dojde sestrata totalno se neodgovorni sto drugo da se kaze.user posted image

(Одговор на членот vesnab)
Непосредна врска до пораките: 1653
14.9.2011 10:29:20   
vesnab
mamicki shto vekje ste pominale edna bremenost ili mozebi mamicki so prva bremenost no shto se informirani :) da ve prasham....dali znaete neshto za apartmanite vo drzavna, dali ti e se vo noviot ili vo stariot del ili kaj i da se , dali se ubavi, cisti, kolku se plakja od den i shto mislite, dali e bolje vo apartman ili obicna soba ???

(Одговор на членот belabela)
Непосредна врска до пораките: 1654
14.9.2011 10:34:34   
sani 13
vesna mislam deka ti e podobro vo soba bidejki na pocetok veruvaj deka ke ti treba pomos od "cimerkite" a i vremeto ne pominuva koga si sam u soba veruvaj, tocno deka imas opcija postojano poseta ama sigurno nema 24 casa da imas poseta! mislam deka bea 50 evra od den i MISLAM deka i tie se vo stariot del bidejki cel porodilen oddel e tamu, vo noviot se samo ambulantite!

Непосредна врска до пораките: 1655
14.9.2011 11:00:57   
sladjana ms
Zdravo i od mene!MILO cestitki iod mene da e ziv i zdrav sinot vazno ti si se olesni.Jas cela vecer si go sonuvav sinceto,masala mnogu napredno ednas licese na tatko mu so crni oci i dolga crna kosicka,a potoa bese bez kosicka i belo kako mene,kako i da e mnogu ubavo cuvstvo vo sonot.Belabela e sega me zamisli za casovite za trudnici jas sum za utre zakazana vo 18 cas. i sega po ovie gorestini da ne ni bide za djabe odenje.Pozz do site mamicki pa ajde sega Andriance ni e na red da se guska so bebuleto 

Непосредна врска до пораките: 1656
14.9.2011 11:17:59   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: vesnab

mamicki shto vekje ste pominale edna bremenost ili mozebi mamicki so prva bremenost no shto se informirani :) da ve prasham....dali znaete neshto za apartmanite vo drzavna, dali ti e se vo noviot ili vo stariot del ili kaj i da se , dali se ubavi, cisti, kolku se plakja od den i shto mislite, dali e bolje vo apartman ili obicna soba ???

vesnab,....rodilishteto e seuste vo stariot del..i kje bide sigurno do kraj na 2011...ja ne sum rodilka. megjutoa od ona shto sum go citala niz forumot apartmanite se definitvno podobar izbor...edno e da imas cimer eden..drugo e da ste 6 vo soba, na koja i bili zesko na koja ladno na koja i duva i ete ti nervozi..mislam deka se plakjaat 1500 den od den...ama nema da mozes da rezerviras..tuku ako ima slobodno koga tebe kje ti dojde momentot

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1657
14.9.2011 11:19:08   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: sladjana ms

Pozz do site mamicki pa ajde sega Andriance ni e na red da se guska so bebuleto 

Andriance usteee si cekaaaa, nema aber od bolki ili slicno..kje vidime denes doktor vo 14h so kje kaze backiii do site

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот sladjana ms)
Непосредна врска до пораките: 1658
14.9.2011 11:23:05   
Luci
Во државна апартманите се по 50 евра, а во Чаир се 1500 денари и си сам во соба
mislam deka se plakjaat 1500 den od den...ama nema da mozes da rezerviras..tuku ako ima slobodno
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

vesnab,....rodilishteto e seuste vo stariot del..i kje bide sigurno do kraj na 2011...ja ne sum rodilka. megjutoa od ona shto sum go citala niz forumot apartmanite se definitvno podobar izbor...edno e da imas cimer eden..drugo e da ste 6 vo soba, na koja i bili zesko na koja ladno na koja i duva i ete ti nervozi..mislam deka se plakjaat 1500 den od den...ama nema da mozes da rezerviras..tuku ako ima slobodno koga tebe kje ti dojde momentot

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1659
14.9.2011 11:27:37   
vanessa30
Eeeeeeee sekogash odam toa vreme, posto Efremovski obicno koga e dezhiren mi zakazuvase ama bas vcera otidov u 21:30h sakav da gledam koshakrka ahahahahhaha inace sega sum utre vo 14:30h na pregled...ti kaj koj doktor sse reshi???

Jas sum kaj prof. d-r Gligor Dimitrov - Gliso. Pa izgleda ti si legnala na CTG vednas posle mene, bidejki jas do kaj 21.30 bev tamu.Otidov vo 19.30 casot , ama dodeka me vide Eho, pa krv mi zemaa, pa da izregulram so kaparot imase i drugi trudnicki so cekaa za CTG, me fati 21.30.
Inaku sleden CTG mi zakazaa za ponedelnik (19-ti) popladne, bidejki Gligor e togas na smena popladne site drugi denovi e od sabajle.

Cestito Milo, neke e zivo i zdravo tvoeto angelce.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1660
14.9.2011 11:33:02   
Jana*
Zdravo na site...lele luge daj kazete mi nekakov lek za ovaa moja alergija...race, noze me cheshat ke me ubijat, a za meseto da ne zboruvam-katastrofa mi e ..crveno i nesmeam da go chesam..eve machkav od kremataSynopen no ne pomogna..Fala vi odnapred!!!

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 1661
14.9.2011 11:33:08   
vesnab
e toa e loshoto, dali kje ima sloboden apartman voopshto, cim nemoze da se rezervira user posted image ajde zdravje, ima vreme, a i treba bash da otidam da gi vidam tie apartmani , se nadevam deka se ubavi i deka higienata e na nivo barem ako nishto drugo user posted image paaaa....na krajot na kraishtata i da nema i da sum vo soba ne sum edinstvena , eeeee ni prva ni posledna user posted image samo user posted image da e vo najdobar red, se drugo pominuva :)

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1662
14.9.2011 11:36:00   
vanessa30
Tocno belabela, za dzabe vcera si go gubevme denot, da gi cekas, pa ne ne udostoija ni da se javat ili da ni kazat deka nema da se odrzat, ili barem nekoj da se simnese da kazese da si odime za dzabe da ne cekame. Celosno neodgovorni i neorganizirani. I posle tamu da se poragam, mora da se ludiuser posted image , a na prviot cas se utepa da ne animira da se poragame tamu. Pa ke te zaboravat na boks, kako edna moja prijatelka se porodi pred 2 godini, a od timot sto ni kazuvase na prviot cas ni traga ni glas, cistackata sto cistela ja porodila.

Pa, kazi deka ne gi odrzuvas casovite i da znaeme deka gi nema, a ne pozestinive kaj se vrakam doma, pa nabrzinski da kasnam, da se istusiram i trcam za na casovi da ne sum zakasnela. Sledna sansa nema da im dadam, sleden vtornik ne odam ne si go gubam vremeto.
Se nadevam na slednava grupa vo cetvrtok nema istoto da im go napravat.
Pozdrav,

Непосредна врска до пораките: 1663
14.9.2011 11:38:46   
vesnab
janaaaa mackaj se povekje, moze strii kje ti izlezat nedaj boze, mackaj da da i dadesh hidratacija na kozata, mislam deka najubavo e pavloviceva so ad kapki, a jas devojki pupu da ne se podrecam ushte nemam strii no zavcera primetiv na zadnikot, bog da cuva i toa onaka  bash od kaj rascepot ( haha mnogu slikovito vi objasniv ) izlagaat kako strii ama crveni se, neznam shto da pravam, osetliv del e toa , neznam so shto da se mackam, eve vcera i denes so pavloviceva samo se mackam , pa kje vidime, dodusha nema da se gleda toa ni so kupaki, samo na tanga moze a tanga kupaki ne nosam user posted image :P ama pa zoshto da gi imam, strav mi e da ne se prosirat, kazuvajte lek ako imate user posted image na site im izlagaat na stomak, na b utovi, a mene od zadnikot leleeeeeee losho e, moze deka cel den sedam na rabota a i neznam dali e sugestivno no i me boli, pa sega si kupiv edno pernice i si go staviv na stol na rabota :P

(Одговор на членот Jana*)
Непосредна врска до пораките: 1664
14.9.2011 11:42:26   
Jana*
vesnab za mene e kasno veke za striite, odamna se izlezeni hahahahha, mene i termin mi e pominat veke 3 dena...no mene alergijava me maci, me chesha se, ke me ubieuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1665
14.9.2011 12:15:16   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Jana*

Zdravo na site...lele luge daj kazete mi nekakov lek za ovaa moja alergija...race, noze me cheshat ke me ubijat, a za meseto da ne zboruvam-katastrofa mi e ..crveno i nesmeam da go chesam..eve machkav od kremataSynopen no ne pomogna..Fala vi odnapred!!!

jana* mene pred nekolku meseci mi se sluci toa...se iznafrlav na celiot stomak i neprestajno me cesase..mi prepishaa Afloderm krema i PANTEXIL LOSION vo sprej...odma mi pomina..probaj

Непосредна врска до пораките: 1666
14.9.2011 12:17:46   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: vanessa30

Jas sum kaj prof. d-r Gligor Dimitrov - Gliso. Pa izgleda ti si legnala na CTG vednas posle mene, bidejki jas do kaj 21.30 bev tamu.Otidov vo 19.30 casot , ama dodeka me vide Eho, pa krv mi zemaa, pa da izregulram so kaparot imase i drugi trudnicki so cekaa za CTG, me fati 21.30.
Inaku sleden CTG mi zakazaa za ponedelnik (19-ti) popladne, bidejki Gligor e togas na smena popladne site drugi denovi e od sabajle.

super shto si se reshila za remedika..nema utka...a zamisli mene uste mi ne mi zemaa ni kapar aahahhaa a ja projdov i termin...super si e i doktorot, ustvari ti i si znaes...ja sum denes pa se nadevam deka vekje kje go vidam user posted image kaj i da e.
m

Непосредна врска до пораките: 1667
14.9.2011 12:20:47   
Andriance

janaaaa mackaj se povekje, moze strii kje ti izlezat nedaj boze, mackaj da da i dadesh hidratacija na kozata, mislam deka najubavo e pavloviceva so ad kapki, a jas devojki pupu da ne se podrecam ushte nemam strii no zavcera primetiv na zadnikot, bog da cuva i toa onaka  bash od kaj rascepot ( haha mnogu slikovito vi objasniv ) izlagaat kako strii ama crveni se, neznam shto da pravam,

eve ja da te utesham ahahahahha nemav ni edna strija do pred 10 dena...a vekje mi pomina i termin i prvata mi se pojavi pred 10 dena user posted image ama moze ja sum kriva..e nemozev vekje ds se shlapalm mi se smuci

Непосредна врска до пораките: 1668
14.9.2011 12:27:01   
anedespo
ИЗВОРНА ПОРАКА: Jana*

Jana konsultiraj se so ginekolog. Ako mnogu te cesa i bez prestan, moze da ti se bilirubinite pokaceni. I jas ja imav istata sostojba so toa sto mi prestana po nekoe vreme, ama sepak bev kaj ginekologot koj mi kaza ako ne prestane uste nekolku dena ke mi ispituva bilirubini za bolesta holestaza koja znae da gi napadne trudnicite.

Непосредна врска до пораките: 1669
14.9.2011 12:47:05   
mamicka77
milo cestitki za sinceto neka vi e zivo i zdravi i cel zivot radost da vi nosi

(Одговор на членот anedespo)
Непосредна врска до пораките: 1670
14.9.2011 12:49:52   
dushice
sakam da ve prasam nesto
posle poragajot na moeto bebe vo bolnica pocnaa da mu davaat cefaleksin sirup
koga prasav zosto mi rekoa zaradi toa sto sum bila so prsnat vodenjak 20 casa po novo taka davale
a mene plodovata voda mi bese mlecno bela
dali nekoja od vas ima iskustvo ili pak cula dosega nesto vakvo
user posted image
ve molam da mi kazete

(Одговор на членот anedespo)
Непосредна врска до пораките: 1671
14.9.2011 13:02:57   
angelai
Dushice imam cueno po novo deka davaat na site deca antibiotok kaj koi majkite podolgo vreme bile so puknat vodenjak. Toa e novo porano ne davaa, sega radi preventiva bilo, neka ti kaze nekoja mamicka sto sega brzo se porodila sigurno znaat tocno zasto. Sigurno i napravile krvna slika i leukocitite bile zgolemeni.

A za striite mene pred nekoj den mi izleze edna kaj papakot, neznam dali ima vrakanje nazad milsam deka ima pomos ako seuste e crvena. Treba denes da pojdam vo apteka da prasam milsam na eucerin kremata protiv strii gi brise navodno i taze sozdadenite.

Jas odluciv na GAK da se poragjam, pa so srekja neka mi e na mene i na site mamicki sto ke idat tamu :)

(Одговор на членот dushice)
Непосредна врска до пораките: 1672
14.9.2011 13:53:05   
hoho
да ви кажам јас во текот на бременоста имав само две стрии на стомакот,а сега после пораѓај како што ми се повлекува стомакот глдам дека сум имала милионнн.Изгледа дека ми беше огромен стомакот и растегнат не сум ги приметила и толку се радував дека немам а тоа искочи дека имам полноuser posted image

Она што може да го донесе моментот, неможе ни целиот живот

(Одговор на членот angelai)
Непосредна врска до пораките: 1673
14.9.2011 13:58:13   
sani 13
ama strii se pojavuvaat i so povlekuvanjeto na stomakot ne samo so sirenjeto! zatoa treba i posle da se mackas! ma da vikaat deka e toa do genetika ako si sklona kon strii ete ti gi sto i da pravis! jas sum ko zmiska koza odsekogas sto sum varirala so kg ama sega mislam deka ne mi imaat novi izlezeno-mnogu se ne si gi brojam user posted image

(Одговор на членот hoho)
Непосредна врска до пораките: 1674
14.9.2011 14:02:59   
hoho
е да, ми кажаа да се мачкам отпосле, ама во болница од болки со раната незнаев кај сум а не па да се мачкам, а дома обврски еден куп и не ми ни текнало да се намачкам со помадата. Ај еве сеа одамuser posted image

Она што може да го донесе моментот, неможе ни целиот живот

Непосредна врска до пораките: 1675
Страница:   <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Гушкајте ги бебињата.
пеперутка16

Дали вашите бебиња (6-12 месеци) сакаат да бидат гушкани? Моето дури и не слуша, само ме турка, се качува на мене, влече,... дури и не сака да биде носена, само гледа да избега. Ми е тоа навистина чудно.. Какви се вашите?