|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1] 2 3 4   Следна страница >   >>
[Анкета]

Во што живете?

Куќа
  54% (60)
Стан
  45% (50)

Вкупно гласови: 110

(Последен глас : 21.8.2014 15:43:13)
(Гласањето трае до: -- )
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Во што живете?
9.5.2009 6:11:34   
Еца
Дали живеете во куќа или стан,и дали имате комоција,односно дали ви е доволен просторот? Колку членови сте и дали би сакале да промените нешто на оваа тема.

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Непосредна врска до пораките: 1
   RE: Во што живете?
9.5.2009 10:47:16   
mami
би го сменила фактот што живееме во заедница..а за тоа мие доволен и еден стан со соба и купатило, ништо повеќе...се додека сме сами ние тројца

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 2
9.5.2009 20:06:32   
mis.
Живеам во куќа со прекрасен двор каде може син ми слободно да игра заграден и заштитен без да се плашам дека ќе истрча на улица.во куќата има дневна,трпезарија,кујна,спална,детска соба и две купатила што ми е доволно за моето семејство кое брои 4 членови:јас,мм и два сина.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 3
10.5.2009 0:01:10   
niki
Ziveeme vo kuka pod kirija, na dva kata, dolu dnevna so kujna i trpezarija i edna spalna koja sega ja koristime ko igroteka i gore ni e spalnata i detskata, 1 kupatilo i 1 WC i imame ogromna terasa ama ja delime so lepenkata do nas, a dvor nemame. Bi ja smenila bidejki ja delime terasata a i nekako mnogu ni e golema kukava nie sme trojca. Inaku mnogu mi se dopaga idealna e za semejstvo dovolno prostrana i mnogu dobro planski organizirana.

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 4
10.5.2009 1:33:42   
Nikolina
se slozuvam so mami bi smenila samo toa sto ziveeme vo zednica i ponekogas mi smeta sto ziveeme vo centar bidejki ima mnogu guzva mnogu ucilista dve sredni i edno osnovno....ama pa nekogas mi odgovara bidejki se mi e blisku.a inaku ziveeme vo ubava i golema kuka na dolniot sprat se svekrvami i svekormi a na gornoit sme nie imame spalna,kujna so trpezarija,dnevna,kupatilo,ogromen salon koj vo idnina planirame detska ili spalna i dve terasi toa na nasiot sprat a na dolnito ima isto taka.

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 5
10.5.2009 1:37:53   
biljanaM
Ние живееме во куќа на два спрата, горе сме ние, а на долниот спрат свекрва ми, свекорот не е во МК, и девер ми. Мислам дека за сега ни е добро, сакаме да си го реновираме купатилото и да спремаме детска соба за сонцето ама понатаму, да завршам веке еднаш со фахот, кујната ми е добра и спалната ми е средена.

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

(Одговор на членот Nikolina)
Непосредна врска до пораките: 6
10.5.2009 11:47:37   
delfinka
ziveeme samostojno samo jas i soprugot vo cetvorosoben stan,no planirame da si kupime pogolema kuka bidejki imame vo plan naskoro da go prosirime semejstvoto!
za sega ni e mnogu ubavo,za ponatamu kako  ke kaze bog!

(Одговор на членот biljanaM)
Непосредна врска до пораките: 7
30.5.2009 14:49:25   
natasha
ziveeme vo prekrasna kukicka so ubava gradina kade so mozat LUKA i Leon da si igraatmada mislam deka goleminata na kukata ili stanot ne e tolku biten kolku so e bitna slogata i megusebnata komunikacija se drugo e relativna rabotauser posted image

(Одговор на членот delfinka)
Непосредна врска до пораките: 8
30.5.2009 15:18:21   
agnes77
Ziveeme vo kuka user posted image

(Одговор на членот natasha)
Непосредна врска до пораките: 9
30.5.2009 15:38:19   
Боцко
нашето трочлен семејство живее во стан во центарот на скопје. станот е трособен, односно со две спални и некаде околу 60-тина квадрати. реалитвно е комотно, важно е тоа што стефан од првиот ден има своја соба и навистина ја чувствива за свое царство. локацијата и соседите би можеле да бидат подобри, но кога го купувавме не знаевме во што се впуштаме. сепак, за сега е добро, убава отскочна штица за уште подобро и поубаво.

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 10
30.5.2009 17:31:38   
Natasha5
Ziveeme vo kuka jas maz mi i svekrva mi.Devermi e vo stranstvo.Kukata ni e malce tesnikava posebno sega koga ocekuvame nov clen.Megutoa imame pogoooolema kuka vo Volkovo i e mnogu ubava i siroka pa vo idnina planirame zdravje da ziveeme tamu.

(Одговор на членот Боцко)
Непосредна врска до пораките: 11
19.8.2009 15:55:28   
penelopa
Nie živeeme vo ednoipol soben stan...zasega sme trojca-jas, maž mi i kučetouser posted image ....planirame dečinja ama mislam deka tesno ke ni bide tukauser posted image ...mora da barame nešto pogolemouser posted image

(Одговор на членот Natasha5)
Непосредна врска до пораките: 12
19.8.2009 16:49:07   
arh_diz
Nie ziveeme vo stan dupleks sami so soprugot . Jas porano ziveev vo kuka i mi nedostasuva dvorot:)

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 13
19.8.2009 18:23:05   
acka
nie ziveeme vo kuka na 1sprat e svekor mi i svekrva mi na vtoriot sme jas i mm mi a dever mi planira da odi vo stranstvo tuka mu bilo tesno. ima golem salon,kujna so trepezarija,dnevna soba,detska soba i kupatiloto sega planirame da go prosiuvame.super ni e sega pa mozebi ponatamu ke si kupime stan samo za nas trojcata.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 14
19.8.2009 19:35:02   
nadica
во куќа на два спрата со внатрешни скали и се е во ред иако зивееме во заедница освен за чистењеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот acka)
Непосредна врска до пораките: 15
20.8.2009 7:56:33   
profesorica
Живееме во куќа во Волково и супер ни е имаме комоција само што е далеку стопански двор горе на брдо во Волково и малку е недостапно, а и за продавница преба до доле до патот да се симнуваш, инаку е супер, почист е воздухот, помирно е и посвежо.Е да ќе заборавев исто што ми смета е што има многу инсекти особено комарци и тие ми се некад причина за непроспиена ноќ особено во комбинација со честите будења на Дамјан.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 16
20.8.2009 10:06:48   
Adrijana
Nie ziveeme vo dve ipol soben stan, ima dve golemi sobi i edna taka malecka soba. Zasega sme cetvorujca,od noemvri zdravje so user posted image  ke sme 5. svekrva mi e vo ednata golema soba, a voedno tamu e i kujnata, deverot e vo maleckata, a ni sme vo drugata golema soba. I ne da ni e tesno tuku mislam ke se zagusime, sto e malku malku e. Planirame da kupime kuka kaj sto site ke si imame poseben sprat, pa se nadevam deka toa ke se sluci naskoro.

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 17
20.8.2009 10:08:47   
Adrijana
A i zaboraviv da napisam deka ne da nemame privatnost, tuku i vo minus e otidena, sami ne sme bile od koga se zemavmeuser posted image

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 18
20.8.2009 10:14:43   
mami
потполно те разбирам...стискам палци побрзо да се сместите сами некаде со бебушот и да уживате во своето малечко семејство

Непосредна врска до пораките: 19
20.8.2009 10:19:13   
Joka
Nie ziveeme vo kuka imame golem salon, spalna i detska taka da ni e superuser posted image  

Jovana 2 godini

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 20
20.8.2009 10:23:45   
Adrijana
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

потполно те разбирам...стискам палци побрзо да се сместите сами некаде со бебушот и да уживате во своето малечко семејство

Fala mami, i jas se na toa mislam, si vikam duri i da ne e golem prostorot, ama barem da znam deka e nas, a vaka guzva so da ti zboram.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 21
10.9.2009 14:04:34   
mother 29
nie zivee vo kuka,na II sprat sme so poseben vlez,dole se roditelite na mm.golemo i siroko ni e,a koga se zedovme -renoviravme.....ni ostana uste detskata..ama sega kaj i da e ke ja napravime:)

Непосредна врска до пораките: 22
9.12.2009 4:16:59   
mina_m
sami vo kuka ziveeme golem prostor imame so golemo otvoreno predsobje ,dnevna ,golema kujna so trepezarija i plus uste eden del otvoren kaj trepezarijata kako za uste edna dnevna,4 spalni ,koja sto ednata spalna koja ja koristime e so golemo kupatilo,vo hodnikot imame uste edno golemo kupatilo so dgakuzi i tus kabina i uste edno pomalo gostinsko kupatilo,i sto e najvazno dvorce ne mnogu golemo so ogromna terasa.

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 23
20.10.2010 23:06:45   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: anebebe

E pa moi RR sakam da ve prasam dali bi sakale poveke da ziveete vo kuka ili pak vo stan.Jas eve posto i dodeka bev kaj moite ziveev vo golema kuka a sega  i koga sum mazena ziveam vo uste pogolema so golem dvor nemozam da se zamislam da se zatvoram ,,6ti kat ,, i da sum tamu po celo vreme .                                                  Ajde kazete vase mislenje, koe bi bil vasiot izbor dokolku bi mozele da birate ,vo kuka ili stan 

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот mina_m)
Непосредна врска до пораките: 24
21.10.2010 0:53:55   
lb81
Pred da se mazam ziveev vo kuka a eve veke godina i dva meseci vo stan so sveki  ,mm i sinceto vo trosoben stan.Pa luge seuste nemozam da se priviknam na stanov se mi e tesno  i natrupano vo regalot.Mi nedostiga kukata i dvorot mnogu edinstvena negativna strana  za kukata sto ima poveke za cistenje inace e nesporedlivo podobra za zivot.

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 25
Страница:   [1] 2 3 4   Следна страница >   >>
Страница: [1] 2 3 4   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Како да се ослободите од цуцла?
Admin

Мојата ќерка (23 месеци) користи цуцла само навечер кога си легнува. Во градинка, таа беше одвикната од цуцлата со попладневна дремка, па мислам дека е време целосно да се ослободи од цуцлата. Како му помогнавте на вашето дете да се ослободи од цуцлата?