Последни статии

Секој ден по малку и животот се менува
Понекогаш мислиме дека големите промени бараат големи чекори, драматични пресврти, нови почетоци ...
Живот

Кога бременоста не доаѓа брзо како што сме очекувале
Неплодноста е чувствителна и емотивно предизвикувачка тема. Многу парови веруваат дека бременоста...
Неплодност

sega vtornik idam kaj dr. Klementina Kuzeska, dali imate iskustvo nekoja od vas kaj.dr. i dali vednas kje pocnam so terapija kakva e taa procedura. da vi kazam deka edvaj cekam, da pocnam. Se mi izgleda spansko selo, ne znam kako kje ide , a ja veke sum pocnala da zemam mikroginon, mi gi prepisa dr. kaj koj bev za 3d eho za vo fondot.... ke mozete da mi pomognete? pozdrav
. Што е проблемот кај вас, кај тебе или партнерот? Имате некоја конкретна дијагноза?
i nikogas nemoj da se otkazuvate ednostavno samo gospod znae koga e vistinskoto vreme kako rekle stari ne nie koga sakame tuku toj koga ke saka .
Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
poznato mi e ova custvo na neizmerna sreka i taka ostani do kraj na bremenosta, rastete veselo
ИСЧЕКУВАЛКИ
Lina*