ИЗВОРНА ПОРАКА: gina
........ dosega nikoj me nema prateno na podetalni ispituvanja ednas sama pobarav i dr. mi rece deka nema potreba, imam pisano vo poranesnite postovi za da ne se povtoruvam kaj nas e azoospermija ama poslednite 2ivf koe go pravev avgust septemvri 2012 pri punkcija mi ispuka site jk ostanaa dve ama bea slabi potoa odma noemvri dekemvri 2012 pravev uste edno mi izvadia samo 2 jk od koi ne se oplodija i nemase transfer, sega mm saka da odime so donator na sperma pa ce vidime.....
gina, имам случај како тебе кај блиски пријатели и баш кај Лазаревски беше ИВФ-то успешно. Нејзе при две ИВФ и пукаа јајце клетките и беа очајни. Пред третиот ИВФ, девојкава седна по Интернет копаше информации и почна сама два месеци пред почеток на постапката да пие јасмин контрацептиви, да ги одмори јајниците При третото ИВФ и извадија само 2 јајце клетки, двете ги оплодија и денес има прекрасни близначки.

А за состојбата на сопругот, мислам имав чуено за случај на пријатели-пријатели, дека му ваделе сперматозоиди од тестиси, бидејќи имал тежок стерилитет (само не знам точна дијагноза), па ете и тие имаат близнаци и со таков тежок стерилитет. Не се предавајте, барајте чаре на сите можни начини.

Во прилог имаш статија за
Азооспермија. Позз до тебе и сите исчекувалки.
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 6.2.2014 9:40:20 >